Celebrity News

Bože, daj joj snage da izdrži: Težak dan za udovicu Siniše Mihajlovića

Tuga u domu Mihajlovića

Bože, daj joj snage da izdrži: Težak dan za udovicu Siniše Mihajlovića

Profimedia

Siniša Mihajlović  preminio je 16. decembra 2022. godine. Tragična vest o njegovoj smrti rastužila je planetu, a najviše njegovu porodicu: suprugu Arijanu i decu, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana, Nikolasa i Marka, a tuga u domu Mihajlovića i danas ne prolazi.

Dan kada bi Siniša proslavio rođendan je posebno težak za njegovu udovicu Arijanu koja se oglasila na društvenim mrežama.

Pročitajte: Tata, ovo je za tebe! Gest Viktorije Mihajlović tera suze na oči, i kamen bi zaplakao (FOTO)


- Svaki put kada hodam osećam se kao da te imam blizu sebe... Najlepše želje ljubavi moja ❤ - napisala je Ariana.

Siniša Mihajlović preminuo je posle duge i teške borbe sa leukemijom. Fudbalski as je odlazio na pregled otkako mu je otac umro od karcinoma i tako je ustanovljeno da je dobio leukemiju.

Da nešto nije u redu sa Sinišom Ariana je primetila na odmoru u Sardiniji.

- Prvi put sam na odmoru na Sardiniji primetila da je malo umorniji nego inače. Dan posle teniskog meča sa prijateljem nije mogao da ustane iz kreveta, nije mogao više da hoda. Otišli smo u hitnu pomoć, ali nisu baš znali šta je.

Kada je saznao za dijagnozu, krio je dva dana od svoje porodice.

- Otišao je potom u Bolonju na preglede. Najviše me boli to što nikome ništa nije rekao dva dana. Kada me je pozvao, odmah sam pomislila na neku ponudu za posao. Međitim, izgovorio je nešto što nisam ni u snu očekivala: "Halo, ljubavi... imam leukemiju" - rekla je za italijanske medije Ariana, koja je tokom svih bitaka bila uz njega.

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

 

 

- U bolnici je spavala na stolici. Grdila me je kad bih u nečemu preterivao, grlila me toliko snažno. Bez nje nikad ne bi uspeo - priznao je u svojoj knjizi "Utakmica života".

Viktorija, Virdžinija, Marko, Dušan, Miroslav i Nikolas, kako je Miha isticao u više navrata, bili su njegov najznačajniji trofej, a svakome od njih upravo on je dao ime. Imena dece Siniše Mihajlovića  uglavnom su srpska, a dobili su ih po ljudima koje je Miha beskrajno voleo. 

Ćerka Viktorija dobila je ime po njegovoj majci, a sinu Miroslavu dao je ime po najboljem drugu Miroslavu Tanjgu, koga je smatrao bratom po srcu. Njegov drug je i svog sina nazvao po Mihi, da bi se kasnije i on njemu odužio na isti način.


 

Komentari (0)

Loading