Celebrity News

Vesna Dedić prvi put o slomljenom srcu i prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković! To što joj je učinila...(VIDEO)

Sukob Vesne Dedić i Sanje Marinković rezultirao je prekidom druženja

Vesna Dedić prvi put o slomljenom srcu i prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković! To što joj je učinila...(VIDEO)

instagram/screenshot zadovoljna i srecna/video

Kada se doznalo za raskid prijateljstva, tačnije sukob Vesne Dedić i Sanje Marinković, čitava javnost, a prvo fanovi dve prijateljice, zapitala se šta je moglo da dorprinese da se drugarstvo dugo čak tri decenije u sekundi rasprši.

Pročitajte: 12 godina posle Aleksandrovog rođenja Severina priznala - Na putu do porodilišta stigla je njegova poruka

Prvo što se posumnjalo je da je treća osoba umešala prste. Naposletku, kada su bivše drugarice počele da se obračunavaju i preko Instagrama, javnost i mediji ostali su pomalo zbunjeni.

youtube printscreen

 

Do danas je sukob Vesne Dedić i Sanje Marinković ostao nerazjašnjen, a sve zbog odluke da o tome sa drugim kolegama ne govore.

Spekuliše se da su pojedini ljudi iz medija jasno upućeni u to šta se zapravo dogodilo, ali da niko iz poštovanja prema autorkama najgledanijih emisija nije želeo da tu priču eksploatiše.

Istina, i Sanja i Vesna uvek su bile predusretljive prema kolegama novinarima, zbog čega su i oni oduvek blagi prema njima.

Antonio Ahel/ Ata Images

 

Gotovo nikada nisu odbile ni jedan jedini intervju, pitanja ne ostavljaju bez odgovora, a prosto je uživanje svaki od njih pročitati jer spretno barataju perom, kao i mikrofonom i kamerom.

Međutim, čekalo se da jedna bude od strane druge iziritirana i sama progovori na zadatu temu, što je Vesna nedavno učinila u emisiji kod Snežane Dakić.

ata images/A.H.

 

Na pitanje koga je vredelo sresti Vesna je odgovorila:

- Svakoga. Čak i one koji su nas najveći broj puta izdali, ponizili, bacili u blato. Čak i one koje smo sreli, a nisu nam ništa dali, a mnogo su nam uzeli. Sve te ljude je vredelo sresti - kazala je Vesna, verovatno dobrim delom misleći i na Sanju.

Pročitajte: Posle raskida sa doktorom Vesna Dedić otputovala na egzotičnu destinaciju, ali nije sama! Evo zbog koga se opet smeje (FOTO)

- Čak i ljude zbog kojih nas je bolela glava, duša i srce, i čak i one čiji ožiljci su još negde u našoj duši, nisu nikada zarasli, i njih je vredelo sresti - istakla je autorka emisije "Balkanskom ulicom".

- Takvi ljudi, i događaji koji nastaju postupcima takvih ljudi, menjaju čoveka. Ne bih se kladila da bih bila ova ista žena  i imala ovoliko ljubavi u sebi da me baš u svakom trenutku svako voleo - pojasnila je.

 

 

Za razliku od Vesne koja je u par navrata spomenula bivše prijatelje, čak i Sanju, Marinkovićeva Vesnu nikada od rastanka nije uzela u usta, pa se nameće zaključak da je ona prouzrokovala krah jednog divnog drugarstva.

Komentari (0)

Loading