Celebrity News

Posle raskida sa doktorom Vesna Dedić otputovala na egzotičnu destinaciju, ali nije sama: Evo zbog koga se opet smeje (FOTO)

Vesna Dedić raskid po svoj prilici dobro podnosi

Posle raskida sa doktorom Vesna Dedić otputovala na egzotičnu destinaciju, ali nije sama: Evo zbog koga se opet smeje (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Vesna Dedić raskid sa doktorom Dejanom Antonićem nije komentarisala, samim tim kod javnosti se probudila sumnja šta se tu zapravo dogodilo.

Emotivni život novinarke i autorke emisije "Balkanskom ulicom" oduvek je bio pod velom tajne, što opravdava činjenicu da se o njenom bivšem mužu i ocu njene mezimice Lenke nikada nije pisalo više od potrebnog.

Pročitajte: Ubila se glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja"! Za njom je otišao i brat - Tragedija neopisivih razmera

Prošlo je dosta godina od Vesninog razvoda, u međuvremenu ona je imala veze i vezice, kratke romanse, ali to je sve ostalo iza njena četiri zida u stanu na Lionu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nešto od pomenutih iskustava prenela je na svoje knjige, svoju sudbinu pretočila je u sudbinu svojih likova, što je negde i recept njenog uspeha - prave životne situacije, bez imalo domaštavanja, prenela je na papir, te nije čudo što dame njene romane naprosto obožavaju.

Kako je sve drugo što se tiče ljubavnog segmenta ostalo tajna tako je Vesna Dedić i raskid sa hirurgom prećutala.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nakratko, ali samo nakratko, posumnjalo se u spekulacije tog tipa, a sada je potvrda stigla direktno sa Maldiva.

Naime, poznato je da je novinarka sa svojim izabranikom obožavala da putuje.

instagram Vesna Dedic

 

Boravili su neko vreme na Tajlandu, pa u Grčkoj, gde im se pridružila doktorova mama, obilazili su i Tursku i druga letovališta, krstarili morem, ipak ovoga puta ona je iz evidentnih razloga otputovala sama.

Pročitajte: Vesna Dedić stavila tačku na romansu sa doktorom - Poručila samo jedno (FOTO)

To je bio prvi znak da u njenom odnosu sa Antonićem nije sve potaman, na svu sreću čini se da Vesna sve odlično podnosi.

instagram Vesna Dedic

 

Sa drugaricama uživa, obilazi ostrva i u plavetnilu mora traži inspiraciju za novu priču.

instagram Vesna Dedic

 

Komentari (0)

Loading