Celebrity News

Goci Tržan i Raši se napokon ostvario najlepši san! Pevačica se javno obratila suprugu: Sada je sreća samo držati te za ruku (FOTO)

Borba za potomstvo Goce Tržan tema je o kojoj je pevačica često govorila za medije

Goci Tržan i Raši se napokon ostvario najlepši san! Pevačica se javno obratila suprugu: Sada je sreća samo držati te za ruku (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Borba za potomstvo Goce Tržan godinama je trajala, a sve izazove sa kojima su se pevačica i njen suprug Radomir Raša Novaković suočavali ona je rado sa fanovima delila.

Istini za volju, povremeno joj se to obilo o glavu.

Pročitajte: Raskinuli posle samo 6 meseci - Jedna stvar kod Cece mu jako smetala, komentarisao je pred svima

Nakon poslednjeg intervjua u kom je potanko objasnila da joj se ko zna koja po redu vantelesna oplodnja pokazala neuspešnom izjavila da je sa pokušajima da zatrudni završila, te da se tim stvarima, uprkos velikoj želji da suprugu podari dete, neće više opterećivati.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Sve žene i dan-danas pamte reči njenog muža, koje joj je intimno uputio, a Goca to posle novinarima prepričala, da mu nije važno hoće li imati biološku decu sa njom, da Lenu, Gocinu ćerku iz prvog braka, doživljva kao svoje dete, da je svestan da će jednoga dana čak i ona od kuće otići te da su njih dvoje važni kao i energija, ljubav koju osećaju svakoga dana zajedničkog života. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

Da mu je zapravo najvažnije da je ona kraj njega.

Žene koje prolaze kroz Gocinu borbu ovaj gest bivšeg bubnjara shvatile su kao poziv na akciju, mnoge je podstaklo na nove korake i to je zapravo i bio pevačicin cilj dok je svih godina lagodno sa medijima delila detalje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Borba za potomstvo Goce Tržan zasigurno je mnogim parovima otvorila neka nova vrata, vidike, a nju je navela da se okrene suprugu, svojoj mezimici i novim šansama koje je očigledno odbijala nadajući se da će svakoga trena ostati u drugom stanju.

Jedna od takvih šansi je i odlazak na Filmski festival u Berlinu. Poziv je ove godine prihatila, a evo kako se provela:

Pročitajte: Godinama ga krije od javnosti- Brat Goce Tržan njena je najveća podrška - Volim ga kao zenicu oka svoga

- Sjajan provod u Berlinu i na crvenom tepihu na Berlinskom filmskom festivalu. Šetati crvenim tepihom je bilo lagano jer mi je moja ekipa smislila i napravila haljinu za dostojanstven i elegantan “timeless” izgled, a tebe @radomir_novakovic je sreća držati za ruku.

 

 

- Sad se vraćamo u stvarnost, snimamo, sviramo, radimo… jer život ipak nije crveni tepih - napisala je Goca pop zvezda ispod fotografije sa suprugom i još jednom uspela ono što retkima polazi za rukom, a to je da ukaže na primer kako izgleda jedan skladan i lep brak.

Komentari (0)

Loading