Celebrity News

KRAJ bračne sreće: Raša je ODLUČIO DA ODE, Goca tu ne može ništa da učini! Pogledajte njegovo saopštenje (FOTO)

Brak Goce Tržan i Raše Novakovića traje već osam godina

KRAJ bračne sreće: Raša je ODLUČIO DA ODE, Goca tu ne može ništa da učini! Pogledajte njegovo saopštenje (FOTO)

U septembru 2015. godine po prvi put pred matičarem i u prisustvu kumova sklopljen je brak Goce Tržan i Raše Novakovića. Venčanje je odmah potom ispraćeno raskošnom proslavom kojoj je prisustvovao veliki broj prijatelja pevačice i muzičara, koji su svi jednoglasno mladencima poželeli dug zajednički život i slogu.

Pročitajte:Predajem štafetu NEKOJ DRUGOJ: Brak Goce i Raše se guši u problemima, nakon krize su jednoglasno rekli KRAJ

Boško Karanović

 

Brak Goce Tržan i Raše Novakovića, već osam godina je kao reklama za srećnu porodicu. Retki su ljudi koji imaju priliku da na taj način podele ljubav kako to pop zvezda i njen izabranik čine. Svakodnevno jedno drugo raduju, ispomažu se, brinu, dok je istovremeno u njihovom odnosu prisutna neizmerna ljubav, strast, ali i poštovanje i poverenje.

Pročitajte: Voljeni moj mužu, ja ti ČESTITAM: Goca Tržan Raši javno saopštila NAJLEPŠE VESTI posle 7 godina borbe (FOTO)

Boško Karanović

 

Onima koji dobro poznaju Rašu pomenuto stanje nije čudno, naprotiv, iako dosta mlađi od svoje supruge po stepenu zrelosti daleko je ispred svoje generacije. Muškarac je kakav se danas retko viđa, prodoran, vredan, zaštitnički nastojen prema svojoj porodici, ali i džentlmen, što je Goca na vreme prepoznala i zaljubila se. Takvo ponašanje Radomir je nasledio od oca, koji ga je još kao malog učio disciplini zaštitnika i domaćina.

Pročitajte: Želimo nekom detetu da pružimo bolji život: Odluka Goce Tržan i Raše O USVAJANJU gađa u srce

Instagram

 

Budući da su se pomenuti postulati ranijih godina osim u porodici u vojsci sticali Gocin suprug jasno je stavio do znanja šta misli o tome. Naime, budući da je podelio fotografiju i video te tematike, očigledno se slaže da se vojska vrati među civile ili bar da više njih završava vojne škole.

Pročitajte: Gocina i Rašina odluka oduševila javnost, posle neuspele pete vantelesne oplodnje ovo je sledeći korak

Instagram

 

 

Ukoliko bi se odsluženje vojnog roka uvelo kao obavezno i on, kao vrlo mlad još uvek, lično bi morao da se priključi redovima, što Goci i njenoj ćerki Leni nimalo ne bi bilo prijatno. Uprkos svemu, Raša ima jasan stav i nepokolebljiv je. Videćemo da li je Raša zaista spreman da napusti porodicu i priključi se vojsci.

Poklon fotografije venčanja Goce Tržan

 

Komentari (0)

Loading