Celebrity News

Svi su mislili da joj je otac: Ovo je bivši muž Nede Ukraden

Ljubavni život Nede Ukraden

Svi su mislili da joj je otac: Ovo je bivši muž Nede Ukraden

Ata Images

Ljubavni život Nede Ukraden uvek je bio zanimljiv javnosti, možda i zbog toga što je o toj temi retko govorila. Pevačici, koja će ovog leta proslaviti 74. rođendan, udvarača nikad nije nedostajalo. Ipak, ona je smatrala da joj je jedan brak sasvim dovoljan.

Pročitajte: Poljubac u ponoć od POSEBNOG MUŠKARCA - Neda Ukraden slavi 73. rođendan u najlepšem društvu, konačno objavila fotografiju

Svog jedinog supruga, oca njene ćerke Jelene, Milana Bilbiju, upoznala je vrlo mlada. Imala je 19 godina, a on 33.

Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo. Venčali smo se posle deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strogo i patrijahalan, praktično sam iz jednog “ropstva” prešla u drugo – prisetila se Neda jednom prilikom.

Pročitajte: Retke fotografije iz porodičnog albuma nateraće vam suze na oči - Neda Ukraden sa ocem njene ćerke u danima najveće sreće

Kada su dobili ćerku, njihovoj sreći nije bilo kraja. - Ime je dobila po rođenoj tetki mog muža, Jeleni Bilbiji, koja je bila prvi spiker Radio Beograda. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su, uprkos velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak – otkrila je pevačica.

Ata Images

 

Svesna da njen ljubavni život konstantno intrigira javnost, pop zvezda je u intervjuu za “Hello!” iskreno priznala: - Nikada se nije postavljalo pitanje da li sam voljena i obožavana, da li su mi se udvarali.

Toga mi nije manjkalo. Međutim, tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem – savezika, podršku, bezgranično poverenje, prijatelja pre svega.

Ata Images

 

Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama – jasna je Neda Ukraden, čiji ljubavni život je ostao obavijen velom misterije.

Komentari (0)

Loading