Celebrity News

Retke fotografije iz porodičnog albuma nateraće vam suze na oči: Neda Ukraden sa ocem njene ćerke u danima najveće sreće

Bivši muž Nede Ukraden bio je njena najveća ljubav

Retke fotografije iz porodičnog albuma nateraće vam suze na oči: Neda Ukraden sa ocem njene ćerke u danima najveće sreće

Tokom duge i blistave karijere pevačica Neda Ukraden ostvarila je zavidan uspeh, međutim, to joj je istovremeno bila prepreka da se ostvari na emotivnom planu i uprkos tome što su mnogi muškarci želeli da je odvedu pred oltar, ona samo jednom čoveku rekla "da". Bivši muž Nede Ukraden, reditelj Milan Bilbija bio je njena najveća ljubav i njen prvi i jedini suprug, sa kojim je dobila ćerku Jelenu.

Instagram

 

 

- Nikada se nije postavljalo pitanje da li sam voljena i obožavana, da li su mi se udvarali, toga mi nije manjkalo, nego šta je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem - saveznika, podršku, bezgranično poverenje, prijatelja pre svega - rekla je jednom prilikom Neda za "Hello!" i dodala:

- Ne kažem da toga nije bilo, ali ne u meri u kojoj mi je bilo potrebno. Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama - bila je iskrena pevačica.

Pročitajte: Iz porodičnog albuma - Ovako je ćerka Nede Ukraden i Milana Bilbije izgledala na venčanju (FOTO)

Neda je Milana upoznala kao veoma mlada. Desetogodišnju vezu ozvaničili su brakom, a kao plod ljubavi na svet je došla Jelena. Iako je nakon tri godine usledio krah, a porodične fotografije koje su osvanule na "Instagramu" svedoče njihovoj velikoj ljubavi i danima sreće koji su sada pevačici i njenoj naslednici veoma drage uspomene

- Bila sam vrlo mlada kad sam ga upoznala, imala sam 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo, venčali smo se posle deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog “ropstva” prešla u drugo. A ja sam neko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja - rekla je pevačica koja ni sa jednim drugim muškarcem nije želela da uplovi u bračne vode, dok se bivši muž Nede Ukraden nakon razvoda ponovo oženio.

printscreen

 

 

Ipak, Milan Bilbija je 2013. godine posle teške bolesti preminuo u svojoj konobi u Lepetanima, a pevačica i danas o ocu njene ćerke, govori isključivo biranim rečima.

printscreen

 

 

- Kada smo dobili dete, našoj sreći nije bilo kraja. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su, uprkos velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak. Kada je počela erozija svega što nas je vezivalo, želela sam da okončam brak, kako detetu ne bismo priređivali scene koje nisu lepe. Zadržali smo uzajamno poštovanje, ostala sam mu veran prijatelj do poslednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvek gajila međusobnu ljubav između njega i ćerke, koju je obožavao - istakla je Neda.

 

Komentari (0)

Loading