Celebrity News

Poljubac u ponoć od POSEBNOG MUŠKARCA: Neda Ukraden slavi 73. rođendan u najlepšem društvu, konačno objavila fotografiju

Neda Ukraden proslavila je rođendan

Poljubac u ponoć od POSEBNOG MUŠKARCA: Neda Ukraden slavi 73. rođendan u najlepšem društvu, konačno objavila fotografiju

Nebojša Nišić

Da se uz pozitivan stav prema životu može lepo živeti u bilo kom dobu pravi je primer jedna od najvoljenijih pevačica na našim prostorima koja sa ponosom i radošću dočekuje svaku godinu. Neda Ukraden proslavila je rođendan i ovog puta u odličnom raspoloženju, predivnom ambijentu i još boljem društvu.

Neda je danas, naime,napunila 73 godine, a kao i svake godine ona je divan dan želela da provede u krugu porodice.

Pročitajte: Zet Nede Ukraden od tašte JAVNO doživeo ono što niko nije - Vreme je da saznate kakav je to muškarac oženio moju jedinicu (FOTO)

Ćerka Jelena, zet Peca i troje unučića, preslatki Aleksandra, Neda i Dušan, tačnije njihovo prisustvo, najlepši su poklon koji popularna pevačica može poželeti, pa je nezamislivo bilo da ona poseban dan bez njih provede.

Instagram

 

 

U luksuznom kompleksu Portomontenegro, Neda Ukraden proslavila je rođendan u intimnoj, ali veoma veseloj atmosferi i sve to podelila sa pratiocima na "Instagramu".

Instagram

 

 

Troje neodoljivih mališana kao i njihovi roditelji, pevačici su otpevali rođendansku pesmicu, sa njom oduvali svećice na torti, nazdravili i poželeli joj da osmeh sa lica ne skida.

- Najlepši rođendanski doček i poljupci - napisala je Neda u opisu fotke, a čestitke ne prestaju da se nižu.

Instagram

 

 

Mnogi se slažu da pevačica blista, da izgleda veoma ispunjeno i zadovoljno, a kako i ne bi kada uživa u društvu svojih najmilijih, koji su njen nepresušni izvor energije i neizmerne ljubavi.

Komentari (0)

Loading