Celebrity News

Žene su za njim gubile glavu, a on je video samo Breskvicu: Najveća ljubav Anđele Ignjatović bio OVAJ POZNATI MUZIČAR (FOTO)

Bivši dečko Anđele Ignjatović Breskvice bio je on

Žene su za njim gubile glavu, a on je video samo Breskvicu: Najveća ljubav Anđele Ignjatović bio OVAJ POZNATI MUZIČAR (FOTO)

Antonio Anhel / ATAImages

Bivši dečko Anđele Ignjatović Breskvice zaslužan je za njenu popularnost, tvrde mnogi

Nedelju dana pred početak takmičenja Pesma za Evroviziju, sva pažnja usmerena je na jednog od favorita ovogodišnjeg takmičenja, Anđelu Ignjatović Breskvicu.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Novi Breskvičin dečko ima OPASNO zanimanje, a evo i koliko je stariji od nje

Anđela će se na takmičenju pojaviti sa pesmom "Gnezdo orlovo", koja se našla u žiži interesovanja, što Breskvici nije prvi put.

Podsećanja radi, kada je otpočela solističku karijeru pesmom "Bon Voyage", Breskvica je svoju poziciju u trendingu zakucala na prvom mestu, a za sve je bio zaslužan bivši dečko Anđele Ignjatović Breskvice, Mihajlo Veruović Voyage.

Naime, pisalo se tada da je posle raspada muzičkog dvojca, koji je usledio nakon kraha njihove romantične ljubavi, Breskvica iskoristila trenutak, pesmu posvetila bivšem i lansirala se u visine.

Pročitajte: Raskinuli posle samo šest meseci - Jedna stvar kod Cece mu je jako smetala, komentarisao je pred svima

Bivši dečko Anđele Ignjatović nastavio je takođe solističku karijeru, veoma je uspešan i srećno zaljubljen. Ono što je posebno interesantno je da nekada bivši dvojac Breskvica i Vojaž ponovo snimaju pod okriljem iste producentske kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

Sada se istorija ponavlja, a Anđela je u žiži interesovanja. I dok je neki kritikuju, tvrdeći da njena pesma promoviše genocid, a velika muzička imena tvrde da je "krindž", ona nastavlja da osvaja visoke pozicije kada su prognoze o pobedniku u pitanju. Olivera Kovačević tvrdi da je sa Anđelinom pesmom sve u redu.

 

Komentari (0)

Loading