Celebrity News

Sin se borio s bolešću, brak im bio uzdrman, a sad su Ana i Predrag Rajković saopštili najlepšu moguću vest

Trudna Ana Rajković, javnost oduševljena vestima

Sin se borio s bolešću, brak im bio uzdrman, a sad su Ana i Predrag Rajković saopštili najlepšu moguću vest

Instagram

Influenserka i preduzetnica Ana Rajković u blagoslovenom je stanju, a lepe vesti podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Trudna Ana Rajković i njen suprug Predrag lepe vesti potvrdili su dirljivim snimkom, na kome njihovi sinovi otkrivaju pol treće bebe.

Pročitajte: Anastasija uhvaćena u noćnom provodu, grli Veljkovu bivšu - Šta će na to reći Bogdana?

Oduševljenje cele porodice poraslo je kada su saznali da trudna Ana Rajković ovoga puta nosi devojčicu.

"Naša porodica postaje bogatija za još jednog člana", napisala je trudna Ana, a čestitke ispod objave samo su se nizale.

Podsetimo, par Rajković iza sebe je imao turbulentnu godinu, u kojoj su se borili sa zdravstvenim problemima mlađeg sina Tadije, dok su mediji danima pisali o problemima u njihovom braku, što je supruga Predraga Rajkovića oštro demantovala.

 

 

- Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5% šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi, ne očekujte previše, rekli su…

- Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi, sine. Mnogi su iskoristili majkinu “slabost”, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše - napisala je Ana Rajković uz fotografiju sina.

Komentari (0)

Loading