Celebrity News

Vratila se staroj ljubavi, a ćerke Ane Kokić oštro osudile majku (FOTO)

Ćerke Ane Kokić iskritikovale majku

Vratila se staroj ljubavi, a ćerke Ane Kokić oštro osudile majku (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Neko vreme Ana Kokić bavila se nastupima i svojim novim televizijskim projektom. Snimanje novih pesama bilo je na pauzi, a sada je i na to došao red.

Ćerke Ane Kokić, Nina i Tea, imale su prilike da prve pogledaju kadrove iz novog spota, koji uskoro očekuje i verne fanove Ane Kokić, a devojčice koje su sada u pubertetu i posebno ih zanima moda, o majčinom stajlingu imale su šta da kažu.

Pročitajte: Nisam od onih mama koje dele radost, ali sada moram - Ana Kokić stala uz ćerke, njene reči slamaju i najtvrđa srca (FOTO)

- Izgledaš kao kraljica iz one serije koju nam ne daš da gledamo - našalile su se one, uputivši majci kompliment na račun izgleda, ali i šaljivu kritiku na to što je stroga.

Ana Kokić vratila se staroj ljubavi, te će publiku uskoro oduševiti novim muzičkim projektima, dok i njene ćerke na sportskom planu nižu uspehe iz dana u dan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Izuzetno smo ponosni što se uspešno bave sportom koje su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu.

Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom, jer su već stigle prve medalje i pehari – rekao je Nikola u jednom intervjuu za HELLO! iznevši tada njegovu i Aninu zajedničku sreću zbog naslednica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Komentari (0)

Loading