Celebrity News

Izgubio sam bubreg sa sedam godina: Pevač otkrio detalje borbe za život - Otac je sve dao na moje lečenje

Život bez jednog bubrega je moguć

Izgubio sam bubreg sa sedam godina: Pevač otkrio detalje borbe za život - Otac je sve dao na moje lečenje

Instagram/Baja Mali Kninzda

Život bez jednog bubrega je moguć, a to najbolje zna Baja Mali Knindža. Pevač se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima suočio kada je imao samo sedam godina.

Pročitajte: Tanja Savić prekinula nastup i saopštila najlepšu vest - Čestitke samo pljušte

- Vojska je najveća životna škola. Mene su pogrešno lečili, doktor Jozef me je spasao. Mislio sam da nikad neću doći kući - rekao je pevač, pa se prisetio perioda kada mu je život visio o koncu.

- Negde u šestoj, sedmoj godini ispratio sam oca na autobusku stanicu, vraćao se u Nemačku. I kad je otišao, ja sam se vraćao kući, preko nekog drvenog prelaza, nešto mi je ukočilo nogu, nisam mogao da pređem. Porodica se zabrinula šta je detetu, vodili me doktorima u Livno, nisu mogli ništa da ustanove.

Pročitajte: Veljko nije mogao da ćuti: Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

- U suštini je bio problem s desnim bubregom. I malo nemara, malo neznanja, 1972. šarena vremena, prebace me u Sarajevo. Operiše me doktor Jozef Kafka, Jevrejin, praktično mi je spasao život jer je bubreg bio toliko istrulio da to nije normalno. Izgubio sam bubreg sa sedam godina.

Otac je morao da se vrati posle dva dana, da spasava život sinu, sve što je zaradio davao je na moje lečenje. Zato ja ne dam na njih nikad, na roditelje, i da nisu takvi, ja opet ne dam na njih! - ispričao je.

Instagram/Baja Mali Kninzda

 

 

Komentari (0)

Loading