Celebrity News

Ljubav duga dve godine okončana zbog tužnog razloga: Ovog poznatog muškarca je Nikolija volela pre Relje

Nikolijin bivši dečko je poznati košarkaš

Ljubav duga dve godine okončana zbog tužnog razloga: Ovog poznatog muškarca je Nikolija volela pre Relje

Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija Jovanović i Relja Popović u vezu su uplovili 2014. godine. Upoznali su se kada je pevačica sa grupom "Elitni odredi", čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu "Alkohola litar".

 Pročitajte: Tanja Savić prekinula nastup i saopštila najlepšu vest! Čestitke samo pljušte

Relja je jednom prilikom ispričao da je on bio taj koji je preuzeo inicijativu i osvojio Nikoliju.

 - Pre snimanja spota, jer smo prvo morali da snimimo pesmu, ja sam preuzeo inicijativu. Kad sam je kolima vijao. Mislim da smo bili u studiju, i bilo nam je strava, ona je sela u kola i ja sam krenuo za njom, pratio sam je. Bilo je zabavno, jurili smo se kolima po gradu, bilo je strava.

Nisam siguran za prvi poljubac, ali mislim da se desio to veče. Znao sam da je drugačija, a da je "to to" saznao sam s vremenom. Treba vremena da upoznate osobu, da počnete da joj verujete, da postanete prijatelji, da se volite, pa da čuvate ljubav, pa da čuvate brak, pa da čuvate dete - rekao je pre nekoliko godina pevač.

M.M./ATAImages

 

 

Prvo dete, ćerku Reu, dobili 2016, a pet godina kasnije rodila im se i druga naslednica Hana, čije su ime krili od javnosti gotovo sedam meseci.

Nikolijin život obeležila je još jedna velika ljubav. Pre romanse sa Reljom Nikolija je bila u vezi sa košarkašem Tanasisom Adetokumbatom.

Pevačica je sa NBA zvezdom započela vezu dok je studirala u Grčkoj, a romansa je trajala dve godine. Navodno, on je želeo da otpočnu zajednički život u Njujorku, a Nikolija je zbog pevačke karijere želela da ostane u Srbiji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading