Celebrity News

Da li je moguće da ovo dozvoljava ćerki koja ima 14 godina? Jelena Perčin na meti žestokih kritika

Ćerka Jelene Perčin ima 14 godina

Da li je moguće da ovo dozvoljava ćerki koja ima 14 godina? Jelena Perčin na meti žestokih kritika

Profimedia

Jelena Perčin iz prvog braka s preduzetnikom Kristijanom Babićem ima naslednicu Lotu. Ćerka Jelene Perčin ima 14 godina, a glumica je sada otkrila kako je vaspitava.

Pročitajte: Evo šta Lena misli o ocu Ivanu Marinkoviću, Goca Tržan očajna

Mnogi joj prigovaraju da nije primerno to što dopušta ćerki da kući dovodi dečka.

 - Društvo dolazi kod mene kući, ona ima dečka i dečko dođe kod mene kući -  rekla je glumica i priznala da joj prijateljice zameraju.

- Moje drugarice umeju da mi kažu 'Pa kako ti to?!', a meni je puno zdravije da ona ima tu slobodu da mi dođe da me upozna sa svojim dečkom, da su kod nas kući nego da su u nekom parku na zimi ili da su u nekim kafićima koji su meni puno neprimereniji za njene godine, jer je tamo izložena i alkoholu, duvanu i svemu - komentarisala je Jelena, gostujući u podkastu „Mame kod Lane”.

Profimedia

 

 

Jelena se nedavno nakon četiri godine razvela od glumca Momčila Otaševića sa kojim ima dvoje dece.

- Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osećaj poraza i neuspeha u životu. Iz vlastitog iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dete uvek mora biti iznad svega toga.

Ako su roditelji odgovorni i vole to dete više od sebe, onda sve možemo da se dogovorimo na vrlo civilizovan način - izjavila je tada za hrvatske medije Jelena.

Komentari (0)

Loading