Celebrity News

Koleginica mu rodila petoro dece i povukla se iz javnosti! Ova glumica je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

Supruga Nebojše Dugalića je ova glumica

Koleginica mu rodila petoro dece i povukla se iz javnosti! Ova glumica je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

Jakov Simović

Supruga Nebojše Dugalića umesto karijere odabrala je porodicu, postala je žena iz senke, koja suprugu daje vetar u leđa, a sedmočlanu porodicu drži na okupu.

Gotovo tri decenije traje ljubav Dragane i Nebojše Dugalića. Kada su se upoznali, i Dragana se bavila glumom, a kada se udala za Nebojšu i podarila mu petoro dece, odlučila je da se povuče i posveti majčinstvu, a supruga je podržala da posao radi najbolje što može.

Pročitajte: Sin Nebojše Dugalića je STRAŠAN DASA i gledate ga na televiziji - Evo zašto je ocu SLOMIO SRCE i kakav odnos danas imaju (FOTO)

Par je pred matičara stao 2000. godine, potom su se radosni datumi samo nizali, kada su na svet došli Bogdan, Jana, Vidan, Kalina i Ilina Dugalić.

Iako je na malim ekranima ne viđamo već neko vreme, supruga Nebojše Dugalića glumcu je najbolji kritičar kada je posao u pitanju:

 

 

- Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - rekao je svojevremeno za medije.

Komentari (0)

Loading