Celebrity News

Danas je jedna, sutra druga: Ninu Radulović nesuđena svekrva nije mogla da podnese

Nina Radulović i Filip Krajinović bili u vezi više od godinu dana

Danas je jedna, sutra druga: Ninu Radulović nesuđena svekrva nije mogla da podnese

Antonio Ahel/ATAImages

Nina Radulović i Filip Krajinović bili u vezi više od godinu dana, a mnogi su im predviđali svetlu budućnost. Naime, posle razvoda braka od 31 godine starijeg glumca Branislava Lečića voditeljkino srce osvojio je partner koji je od nje mlađi šest godina.

Pročitajte: Raskinuli posle samo šest meseci! Jedna stvar kod Cece mu jako smetala, komentarisao je pred svima

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno.

Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje je to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis.

Pri tom, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Iako su Nini i Filipu tokom nešto više od godinu dana veze cvetale ruže, majka poznatog tenisera po svemu sudeći nije delila isto mišljenje, te je bila vrlo oštra na pitanje o voditeljki, koja je tada i dalje bila poznata po prezimenu bivšeg supruga.

- Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne - rekla je tada za domaće medije Filipova majka Vera Krajinović.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Posle raskida Nina i Filip su ostali u dobrim odnosima, što je sportista svojevremeno i potvrdio.

- Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Razlika u godinama nije nam predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritam su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju - govorio je Krajinović. Voditeljka od tada nije govorila o svom ljubavnom životu za medije, ali je jednom prilikom istakla da bi volela da ima još jedno dete.

Komentari (2)

Loading
Вера

15:49 04.03.2024

Е моја драга Вера нисте требали тако.Љубав је чудо а чини ми се да Нина фина девојка