Celebrity News

Dugo krili da su u ljubavi: Ovaj poznati muzičar je muž Katarine Žutić (FOTO)

Emotivni partner Katarine Žutić konačno u javnosti

Dugo krili da su u ljubavi: Ovaj poznati muzičar je muž Katarine Žutić (FOTO)

Boško Karanović

Emotivni partner Katarine Žutić Nemanja Aćimović bubnjar je bend "Jarboli". U glumičinom životu prisutan je više od decenije, a u javnosti se retko pojavljuju zajedno.

Ovog puta njih dvoje su zajedno posetili premijeru predstave "Strah u operi" i još jednom pokazali svetu koliko se vole.

Pročitajte: Ceca Bojković živi u luksuznom saloncu u srcu prestonice, a Kaja je sušta suprotnost! Zavirite u dom glumice i njenog muža (FOTO)

Neobična ljubavna priča vezuje ovaj par, a glumica je svojevremeno za medije otkrila da je Nemanja u njen život ušao kada nije bila spremna za vezu, a kamoli brak.

Naime, Katarina je od 2006. do 2010. bila u braku sa grafičkim dizajnerom Sašom Lazarevićem, a period posle razvoda teško joj je pao.

Tada je u život Katarine Žutić ušao Nemanja, koji je ubrzo postao njen emotivni partner.

Antonio Anhel / Ata images

 

– Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. 

To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. Onda se iznenada pojavio Nemanja – prisetila se glumica u intervjuu za Gloriju.

Pročitajte: Ćerko, zašto ovo radiš? Isplivale nage fotografije Kaje Žutić, Ceci Bojković SRCE SLOMLJENO! (FOTO)

Glumica nije bila spremna ni za ozbiljnu vezu, a o drugom braku nije ni razmišljala, međutim, sudbina je imala drugačije planove.

– Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene – ispričala je tada.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading