Celebrity News

Zbog ovoga sam imao problem u vezi sa Natašom: Godinama kasnije otkrivena istina o ljubavi Koleta i Bekvalčeve

Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić u vezi bili četiri godine

Zbog ovoga sam imao problem u vezi sa Natašom:  Godinama kasnije otkrivena istina o ljubavi Koleta i Bekvalčeve

Antonio Ahel/ATA images, A. H./ATAImages

Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić u vezi su bili četiri godine. Biznismen je zbog te veze dugo bio pod lupom javnosti, a Nataša, koja iza sebe ima tri braka, nikada nije zaboravila mladalačku ljubav s Miodragom.

 Pročitajte: Danas je jedna, sutra druga: Ninu Radulović nesuđena svekrva nije mogla da podnese

O raskidu je govorila uzdržano i istakla da im veza nikada nije bila harmonična.

- Nikada nisam pričala o tim stvarima, ali sada želim da to uradim, da bih konačno stavila tačku na sve, da novinari ne bi izmišljali priče na tu temu, kao i da me ne pitaju više o tome. Što se Miodraga tiče, naša veza je počela pre četiri godine.

Nikada neću reći ništa ružno o čoveku sa kojim sam delila sve. Želim da naglasim da je između mene i njega konačno – kraj. Naša veza nikada nije bila harmonična i to nisam mogla da sakrijem. Slični smo, ali imamo različite poglede na svet. Nikada nam se nisu dešavale tako skandalozne i ružne stvari o kojima se pisalo - rekla je tada Nataša koje je dve decenije kasnija priznala da nikad nije srela sličnog muškarca.

Youtube/Printscreen/Natasa Ilic

 

 

- Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno, pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu - priznala je Nataša za „Kurir” svojevremeno.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Biznismen Miodrag Kostić, koji je bio u braku sa Marijanom Mateus iz kog ima troje dece, o svom emotivnom životu govorio je samo jednom prilikom.

- O mojoj bivšoj supruzi Marijani (Čolić, u široj javnosti poznatija kao Marijana Mateus, prim. aut.), s kojom imam troje dece, mogu sve najbolje da kažem.

Javnost zna nju i Natašu, s kojom sam bio nepune četiri godine. Imao sam još par veza koje su bile po nekoliko godina, ali nisu bile toliko javne. Nisam od onih koji vole da menjaju žene na svakih par meseci. Ta javnost koju spominjete je mojoj vezi s Natašom donela dosta problema.

Čak i veza koja bi mogla biti uspešna, kada dođe u javnost, zbog toga ima dosta problema. Voleo bih da neka moja buduća veza bude daleko od očiju javnosti - rekao je 2005. godine Kostić u emisiji „Sve što mi pripada”.

 

 

Komentari (1)

Loading
Sanja

10:38 05.03.2024

Oni su jedno za drugo, Natasa i Miodrag treba ponovo da budu zajedno