Celebrity News

Svi pričaju o transformaciji Jelene Janković! Ne liči više na sebe: Samo frizuru da joj vidite (FOTO)

Ćerka Jelene Janković za sada je skrivena od pogleda javnosti

Svi pričaju o transformaciji Jelene Janković! Ne liči više na sebe: Samo frizuru da joj vidite (FOTO)

Petar Đorđević

Taman kada su svi pomislili da je ćerka Jelene Janković glavni krivac za povlačenje sportistkinje iz belog sporta, doznalo se da je nekada najbolja teniserka sveta zapravo karijeru prekinula zbog povrede koju nikako nije mogla da reši, pa čak ni operativno.

Pročitajte: Spojila ih bolest, pa dobili najlepši životni poklon - Ovako izgledaju muž i ćerka Jelene Janković

Nije skrivala Jelena od medija i javnosti da joj je izuzetno teško pao period boravka po zdravstvenim ustanovama i striktno mirovanje, ipak ako je suditi po narednim dešavanjma, reklo bi se da se sve odrigralo sudbinski.

Branko Barać printscreen/b92

 

Naime, u trenucima najvećih profesionalnih izazova teniserka se preselila u Dubai, gde je upoznala sadašnjeg partnera Branka Baraća, koji joj je pomogao da donese pravu odluku, odrekne se tenisa i zasnuje porodicu za koju je verovala da još ima vremena.

Photo by Chris Hyde/Getty Images

 

Branko i Jelena dobili su u aprilu 2021. godine ćerku Unu koja im je okupirala sate, dane i nedelje i evo nakon tri godine u tom pogledu ništa značajno se nije promenilo.

Bivša sportistkinja posvetila se odgoju mezimice, te se retko pojavljuje u Srbiji.

Roditelji nju posećuju u vili u Dubajiu zbog čega ju je gotovo nemoguće videti i usllikati, a još manje su šanse da se sa njom porazgovara o porodičnom životu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da je svet mali, te da su društvene mreže prostor na kom se o svakome i svemu može dosta doznati, tako je nedavno na jednom profilu osvanula Jelenina slika.

S velikim naočarima, širokom tunikom i pantalonama ona se pojavila na javnom događaju, a mnogi su prokomentarisali da se drastično promenila te da su je jedva prepoznali.

Pročitajte: Jelena Janković konačno uslikana! Uloga majke nije laka, kakva promena - Evo kako danas izgleda (FOTO)

Nikada ranije, pre nego što je karijeru ostavila po strani a ostvarila se u ulozi majke, Jelena nije imala sličan stajling, frizuru takođe, zbog čega su modni stručnjaci dali sebi za pravo da konstatuju da je reč o drastičnoj promeni.

Instagram screenshot

 

Velikoj većini dama opušteni i istovremeno damski stajling se izuzetno dopao, ipak i one su spomenule da se Jelena mnogo promenila.

Komentari (0)

Loading