Lepota

Jelena Janković konačno uslikana! Uloga majke nije laka, kakva promena: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor: | 03/02/2023

Izgled Jelene Janković oduvek je na meti komentara

Jelena Janković konačno uslikana! Uloga majke nije laka, kakva promena: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Petar Đorđević

Poznata po svom velikom i šampionskom srcu koje ju je i krasilo tokom čitave karijere Jelena Janković je veliku popularnost i slavu svojim uspesima stekla širom sveta, te je u žiži interesovanja bila neprestano. Posebnu pažnju privlačio je i njen privatni život koji nikada nije delila na tacni, a izgled Jelene Janković neretko je bio među najkomentarisanijim temama. Otkako se ostvarila u ulozi majke i dobila devojčicu sa svojim izabranikom doktorom Brankom Baraćem, jedna od najbolji naših teniserki u istoriji  potpuno se povukla iz javnosti, a i na društvenim mrežama ona se ne oglašava.

Iako porodičnim i povučenim životom sa suprugom i malenom Unom ona živi u Beogradu, gradska dešavanja ne posećuje niti je na nekom javnom skupu viđena, te bi se reklo da je društveni život stavila u drugi plan i potpuno se posvetila majčinstvu koje joj je kako kaže život potpuno preokrenulo, ali ona uživa u svemu što joj je takva promena donela.

Pročitajte: Taman je postala majka i složila život - TUŽNE VESTI stižu iz doma Jelene Janković, svi šalju podršku i molitve

Sportklub Printscreen

 

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - rekla je teniserka jednom prilikom i dodala:

- Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - zaključila je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za "Sport Klub".

Pročitajte: Na šta liči da sa sestrom ne razgovaraš? Tužna istina o lošim odnosima u porodici Jelene Janković (FOTO)

Getty Images

 

Upravo iz razloga što intimu vešto čuva samo za sebe i svoje najmilije, pa mediji nisu imali previše uvida u njenu privatnost, mnogima je zapao za oko post koji je osvanuo nedavno na Instagram profilu jedne mlade teniske nade.

Pročitajte: Jelena, jesi li to ti? Šest meseci je nije bilo u javnosti, na novoj fotografiji naša slavna teniserka više NE LIČI NA SEBE

 

 

U društvu proslavljene sportistkinje, devojčica je ponosno pozirala na dodeli medalja u Mantovi, a to je bila i jedinstvena prilika da saznamo u kojoj meri se izgled Jelene Janković promenio nakon dužeg perioda od njenog poslednjeg pojavljivanja. U ležernoj kombinaciji, kariranim pantalonama i crvenoj rolci veoma dobro raspoložena Jelena je blistala sa širokim osmehom na licu, te su mnogi komentarisali da odlično izgleda te da joj uloga majke i te kako prija.

Pogledajte fotografije doma Jelene Janković

Komentari (0)

Loading