Celebrity News

Sin i ćerka Jelisavete i Tea prvi put u pozorištu: Svi gledaju samo u njih! Bogdan je isti tata, a Petra mamina lepotica (FOTO)

Sin i ćerka Jelisavete Orašanin obožavaju pozorište

Sin i ćerka Jelisavete i Tea prvi put u pozorištu: Svi gledaju samo u njih! Bogdan je isti tata, a Petra mamina lepotica (FOTO)

Ata Images

Sin i ćerka Jelisavete Orašanin do sada su pokazivali isključivo ljubav prema sportu.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin prošetala sandale kakve je još samo Pepeljuga nosila - Svi se pitaju kako u tome hoda (FOTO)

Očeve mečeve nisu preskakali, a mnogi tvrde da su najglasniji navijači na tribinama.

Preslatki mališani privuku pažnju javnosti gde god da se pojave, što je bio slučaj i ovoga puta.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sin i ćerka Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića navijačke strasti, zahvaljujući maštovitoj mami, mogli su nedavno da prezentuju u pozorištu.

Antonio Ahel ATAImages

 

Naime, lepa glumica smatrala je da je vreme da ih povede u dečje pozorište, a koje drugo nego ono koje je sa suprugom davnih godina osnovao Branko Kockica, Pozorištance "Puž".

Dramska umetnica pohvalila se pratiocima na Instagramu kartama za predstavu “Lepotica i zverko”, a svi su odmah zaključili da nije sama pošla.

A.H./ATAImages

 

Iako njihova lica nije pokazala, sam po sebi nametnuo se zaključak da joj naslednici prave društvo.

Pročitajte: Posle skijanja Teo i Jelisaveta decu odveli na egzotičnu destinaciju o kojoj mnogi sanjaju - Prve porodične slike će vas raznežiti

Jelisaveta ne krije da su joj Petra i Bogdan oduvek najbolje društvo.

 

Dugo su bili sami u inostranstvu, zbog čega su upućeni jedno na drugo, što se nije promenilo ni sada kada su se vratili u dom u Beogradu.

Komentari (0)

Loading