Celebrity News

Ćerka Jelisavete Orašanin je nešto najslađe što ćete videti na snegu: Mala Petra je genijalac, tata Teo je posebno ponosan (FOTO)

Ćerka Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića obožava sport

Ćerka Jelisavete Orašanin je nešto najslađe što ćete videti na snegu: Mala Petra je genijalac, tata Teo je posebno ponosan (FOTO)

Ćerka Jelisavete Orašanin preslatka je devojčica koja privlači pažnju gde god da se pojavi.

Pročitajte: Savet Jelisavete Orašanin kako se obući za novogodišnju noć i NE, ne treba vam mnogo novca za to (FOTO)

Glumica i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, izbegavaju da nju i brata bespotrebno izlažu javnosti, međutim, kako se tatine utakmice ne propuštaju, tako se i Petrine i Bogdanove fotografije često mogu naći u medijima. 

 

 

Za razliku od supruga koji nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, Jelisaveta ima lepu komunikaciju sa pratiocima, a ona se zasniva povremeno i na tome što s njima voli da podeli porodične detalje.

 

 

Danas je jedan od tih dana.

Jelisaveta je, naime, podelila fotografije i više snimaka porodičnog odmora na Kopaoniku, gde joj društvo pored sina i ćerke pravi i kolega, glumac Vladimir Aleksić.

 

 

Glumica se pohvalila kako čak šest godina nije stala na skije i bord i kako u tome beskrajno uživa, a ubrzo je podelila i video gde se jasno vidi da se njena naslednica već pri prvom spustu odlično snašla.

Ćerka Jelisavete Orašanin očigledno je sportski tip na oca, te joj svi sportovi odlično leže, pa i skijanje.

Pročitajte: Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli - Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa - Zašto joj to radi? (FOTO)

Pod punom skijaškom opremom malena Petra Teodosić najslađe je nešto što su glumičini fanovi danas mogli videti što je izazvalo brojne pozitivne komentare, a ujedno i ponos glumice i košarkaša.

Instagram

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading