Celebrity News

Vreme mi je za brak i porodicu: Rada Manojlović priznala ono što svi čekaju

Novi dečko Rade Manojlović danima je tema, a sada se oglasila Rada, spomenula brak i decu

Vreme mi je za brak i porodicu: Rada Manojlović priznala ono što svi čekaju

Dejan Milićević

Novi dečko Rade Manojlović danima je tema domaćih medija. Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" pevačicu je uhvatila u poljupcu sa misterioznim muškarcem koji ju je dopratio do kuće.

Kako mediji pišu, novi dečko Rade Manojlović je izvesni Vladan, koji je već neko vreme njen vozač. Vladan iza sebe ima brak i dvoje dece, a oni koji su imali prilike da ga upoznaju o njemu misle samo najbolje.

Pročitajte: O njemu u gradu kruže priče - Otkriveno ko je dečko Rade Manojlović

– Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i decu. Kada je počeo da radi sa Radom, uveliko je bio razveden i iz tog braka, koji se neslavno završio, ima dvoje dece.

On je iz Beograda i važi za vrlo poštenog i normalnog momka. Deci je odličan otac i svaki slobodan trenutak koristi da se posveti njima.

Inače, u gradu ga mnogi znaju i o njemu kruže priče da je potpuno ispravan, odličan i veran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku – ispričao je izvor za "Blic".

Paparazzo lov/youtube printscreen

 

Ipak, Rada je navode o novoj vezi demantovala.

– Vlada je prvenstveno moj mnogo dobar prijatelj, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali nemam ni vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju i uskoro će sve biti objavljeno, tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena ni planova – rekla je Rada Manojlović za „Scandal”.

Pročitajte: Rada prvi put o razlogu raskida petogodišnje veze sa Harisom - Prevara nije okončala ljubav

Ono što je drugačije nego do sada je da je pevačica, koja je godinama govorila da nije spremna za brak i decu, priznala da je vreme da zasnuje porodicu.

- Trenutno nisam, ali mislim da, kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da život provedem sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim - rekla je za "Informer".

Paparazzo lov/youtube printscreen

 

- Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da ih podeliš, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi nedostaju porodica i ljubav.

Komentari (0)

Loading