Celebrity News

NAŠA BEBA: Između Milana i Rade se konačno desilo ono što smo čekali deset godina, njenoj sreći NEMA KRAJA (FOTO)

Milan Stanković o raskidu sa Radom nije često govorio

NAŠA BEBA: Između Milana i Rade se konačno desilo ono što smo čekali deset godina, njenoj sreći NEMA KRAJA (FOTO)

Evo šta je izneo Milan Stanković o raskidu sa Radom. 

Kada se kao veoma mlada prijavila u "Zvezde Granda", sada velika muzička zvezda Rada Manojlović nije ni slutila da će upoznati  osobu sa kojom će uploviti u ozbiljnu emotivnu vezu. 

Iako fokusirana na takmičenje, Rada emocije nije uspela da savlada i ubrzo se upustila u romansu sa Milanom Stankovićem sa kojim je punih pet godina uživala u velikoj ljubavi.

Vladimir Sporčić / Story arhiva

 

 

Lepi, mladi i zaljubljeni odavali su utisak veoma skladnog para, te je mnoge iznenadilo kada je 2013. došlo do raskida u koji se umešala treća osoba.

Pročitajte: Milan Stanković prekinuo ćutanje zbog NJE! Ovo je njegova NOVA LJUBAV, objavio fotografiju posle dve godine!

Kako je svima već poznato, Rada je počela da gaji osećanja prema drugom muškarcu dok je još uvek bila zauzeta, a o tome je jednom prilikom govorila za domaće medije:

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega, neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka.

Gloria Arhiva

 

 

- Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem.

- Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim - ispričala je pevačica dok se Milan Stanković o raskidu sa Radom nije javno oglašavao.

Iako je izbegavao da javno da priča o ovoj bolnoj temi, ubrzo nakon raskida objavio je numeru „Faktor rizika“, njegovu bebu, koju svi vezuju za njegov i Radin raskid.

Arhiva HELLO!

 

 

Spekuliše se da se Milan Stankovič o raskidu sa Radom upravo tada, na sebi svojstven način oglasio i kroz pesmu otkrio glavne razloge za ovakav ishod.

- Bio sam glup i mlad, da shvatim šta želiš tad, ponešto da kupim ti i izvedem te u grad, bio sam siguran, pa se opustio, taj faktor rizika u obzir nisam uzeo. Snove ti je sada Bog ostvario, još samo da ti da, da voli te k'o ja - glasi tekst Milanove pesme.

Pročitajte: U crnom do zemlje na samitu monaha u Nevesinju - Nove fotografije Milana Stankovića će vas šokirati FOTO

 

Prošle su godine od tada, a Milan se u međuvremenu potpuno povukao sa javne scene i posvetio duhovnom životu, a pevačica je nedavno za "Grand" otkrila kako sada izgledaju njihovi prijateljski razgovori i koje joj to savete deli bivši momak.

 

Instagram

 

 

- On je onakav kakvog ga mi budimo, odnosno šta mi budimo u njemu. Prosto je takav, ako si ti prema njemu dobar i smiren, onda će ti on dati deset puta više. Tu je da te sasluša, ako treba i šest sati, samo ti da pričaš. Dobar je sagovornik, savetodavac, to je od sada od kada je u tom duhovnom svetu, tome se posvetio.

 

Komentari (0)

Loading