Celebrity News

Četiri puta se Nikola Simić ženio, a evo zašto nijedna nije mogla da mu podari naslednika

Nikola Simić ženio se 4 puta a decu nije mogao da ima

Četiri puta se Nikola Simić ženio, a evo zašto nijedna nije mogla da mu podari naslednika

Antonio Ahel/ATAImages

Nikola Simić imao je samo jednu želju, koja mu se nikad nije ostvarila...

Celog života deca su obožavala Nikolu Simića, a svoju decu nije mogao da ima. Nesreća ga je sprečila da se ostvari kao otac, iako o tome nikada za života nije preterano govorio.

- Nikoli je u mladosti puklo slepo crevo, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece - rekao je svojevremeno za medije njegov bratanac Nenad.

Pročitajte: Prošlo je 11 godina od smrti sjajnog glumca - Upoznajte Branku, suprugu Danila Lazovića sa kojom je imao četvoro dece (foto)

Ipak, poznato je da se glumac ženio čak četiri puta, a da je u intervjuima govorio o ćerki Ani i unukama Sari i Isidori.

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac - objasnio je Nenad.

 

 

Takođe je ispričao da je glumac jako voleo žene, te da se ženio čak četiri puta, dok se u medijima pisalo da je pred kraj života glumac bio u vezi sa 42 godine mlađom glumicom.

Nikola Simić je preminuo u 80. godini života, neposredno posle operacije raka prostate, nakon koje su nastupile komplikacije koje glumac nije izdržao.

Komentari (0)

Loading