Celebrity News

Žestoko smo se posvađali: Supruga Miroslava Ilića prvi put o bračnim problemima

Brak Miroslava Ilića bio pred izazovom

Žestoko smo se posvađali: Supruga Miroslava Ilića prvi put o bračnim problemima

Antonio Ahel/ATAImages

Brak Miroslava Ilića traje punih pedeset godina, a prošao je kroz razne izazove. Najveći potres dogodio se kada je Mirjana Antonović izašla u javnost.

Pročitajte: Rekao sam da je ostavljam, otišla je u suzama - Rastanak presudio ljubavi Emira Kusturice

Naime, ona se trudila da na sudu dokaže da je Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina, što joj je, prema njenim tvrdnjama, i uspelo.

Pevačeva supruga se nije oglašavala u javnosti na ovu temu, ali je ranije priznala da su ona i Miroslav imali velike bračne nesuglasice.

- Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda - rekla je Gordana koja za sebe kaže da je veoma tvrdoglava.

Ata Images

 

 

- Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Vrlo sam tvrdoglava, dupli sam Ovan u horoskopu. Obično kažu meni: „O bože, baš je bilo teško u braku sa njim”, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom – zaključila je za „Story” Gordana.

Miroslav je jednom prilikom istakao da je za uspešan i dugotrajan brak najvažnije da postoji obostrano razumevanje, a da je ljubomora dozvoljena u maloj količini, ali i da razvod nikada nije bio opcija.

Antonio Ahel / ATA Images

 

 

– Ne, to na dnevnom redu nije bilo nikada. Još tad, kada smo se vratili iz Skoplja, to je bila 1971. godina, rekao sam joj – Gordana, odsad živimo zajedno. Prvo da znaš, ja se samo jednom ženim i nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući.

Komentari (1)

Loading
Ljubomir

08:45 08.03.2024

Nula od coveka ! Prkopcam tv kada ga vidim jer ko ne zeli videti svoje dete ne treba ni njega gledati ! Fuj