Celebrity News

Viši sud u Beogradu odlučio bez DNK! Evo da li je Miroslav Devinov otac: Mirjana ne veruje svojim očima (FOTO)

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića ne odustaje

Viši sud u Beogradu odlučio bez DNK! Evo da li je Miroslav Devinov otac: Mirjana ne veruje svojim očima (FOTO)

ata images/antonio ahel/M.M.

Iako se na trenutak učinilo da je od svega odustala i poslušala savet svog sina da batali celu priču, bivša ljubavnica Miroslava Ilića se očigledno neće skrasiti dok pravda ne bude na njenoj strani.

Dugo je nismo videli u Srbiji, zbog čega se stekao utisak da se povukla, međutim, prava istina je da njeni advokati i te kako vredno rade na slučaju dokazivanja očinstva.

Pročitajte: Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali - Veče na groblju i ikona Svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

Koliko god se opirao i pozivao na stare zakone, Miroslav Ilić će očigledno morati da vanbračnog sina Devina Antonovića prizna, da mu svoje prezime a po svoj prilici, i nasledno pravo, koje za sada imaju njegova zakonita supruga i dvoje zakonite dece, kao i unuci.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Proces koji traje već više od tri godine lagano se privodi kraju. Svima je apsolutno jasno šta je istina, a evidentno je da su se i sudije umorile od žalbi i pritužbi te su jednoglasno ovih dana odlučile – Miroslav je Devinov otac.

Ata Images/M.M.

 

Čitav prepis ljbuavnica Miroslava Ilića podelila je sa pratiocima na Instagramu uz reči:

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijima izavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK.

Pročitajte: Jednom pevaču slomila srce, drugom načisto zagorčala život - Ona je „DIVNA, CRNA ŽENA” iz pesme Krunoslava Slabinca

- Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika i mnogobrojnih drugih dokaza.

- Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav sin i otac - napisala je ispod svoje fotografije na Facebooku Mirjana pa za kraj dodala ono što se i očekivalo, da je još jednom, po treći put, pevač uložio žalbu.

Facebook/ Mirjana Antonovic

 

- Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu Apelacionom sudu. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije.

Ako smo dobro razumeli, Devin, Mirjanin i Miroslavljev sin, lično je odlučio da ga proces više ne zanima, jasno je svima stavio do znanja šta misli o ljudima kakav je pevač, objasnio da mu niti njegovo prezime niti njegovo nasledstvo za života ne treba.

Pročitajte: Gordani ne dam razvod! Miroslav Ilić progovorio o krizi u braku – Mirjana Antonović trlja ruke od zadovoljstva

Lično je stekao diplomu, lekarsku poziciju i sve što mu treba. Formirao je nedavno i porodicu, dobio ćerku, a Miroslav unuku koju verovatno nikada neće videti.

Facebook/Mirjana Antonovic

 

 

Upravo zbog unuke, ali i pevačevog nesavesnog ponašanja, Mirjana je tu da umesto njega, ali i u svoje ime, gura priču dalje.

Konačan ishod tek se očekuje.

 

Komentari (0)

Loading