Celebrity News

Baš niko nije znao: Tanja Savić otkrila detalje veze sa pilotom

Dečko Tanje Savić zgodan je, šarmantan, i mlađi od pevačice

Baš niko nije znao: Tanja Savić otkrila detalje veze sa pilotom

Antonio Ahel/ATAImages

Dečko Tanje Savić, po mišljenju onih koji ga poznaju, divan je momak, iz dobre porodice, uspešan, vredan, što je u samom startu bilo dovoljno da se dopadne razvedenoj pevačici, koja tek što je, osim braka, okončala i borbu za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem.

Zbog znatne razlike u godinama Muki nije bio prvi izbor estradne umetnice u tom momentu. Priznaje da je i sama bila vrlo skeptična, da su je predrasude, i to šta će ko reći, nadvladale.

Pročitajte: Ovu namirnicu smatraju nezdravom, a Željko Joksimović pomoću nje skinuo holesterol

Na svu sreću Muki je bio vrlo uporan i uspeo je da osvoji njeno ranjeno srce, da ga ponovo sastavi i ponovo smekša.

 

 

Kada ju je ljubav prigrlila, Tanja se potpuno prepustila. Nije joj bilo važno šta će drugi reći, ponajmanje kako će se njena veza i njen dečko odraziti na njenu publiku i medije.

Ipak, odlučna je bila da romansu što duže  skrije. U neku ruku dečko Tanje Savić koji nije željan publiciteta insistirao je na tome, ali mediji ko mediji, sve su doznali ranije od očekivanog, te se tako pevačica našla na slatkim mukama.

 

 

U početku je izbegavala da o tome priča, naposletku je objavila tu i tamo poneku fotografiju, dok u poslednje vreme dosta govori na temu svoje veze, a nedavno je čak sa "instagramerima" podelila set fotografija sa samog početka romanse, što je u njoj probudilo setu i posebne emocije.

Pročitajte: Tanja Savić prekinula nastup i saopštila najlepšu vest - Čestitke samo pljušte

- Ovo su fotografije od prošle godine, kada niko nije ni znao za nas… @thelifeofmuki

Kakvi ste vi u ljubavi, jeste li u potrazi za “idealnim” partnerom? Jeste li pronašli svoju srodnu dušu i kako se slažete? Da li ste različite vere?

 

 

- Da li je razlika u godinama? Pišite mi u komentarima, pročitaću ih vrlo rado - poručila je fanovima Tanja očigledno potpuno samouverena i sigurna u Mukijevu ljubav i to da ona ima budućnost uprkos činjenici da žive na dva različita kontinenta, te da će zasigurno neko od njih dvoje morati da pribegne kompromisu.

Komentari (0)

Loading