Celebrity News

I najmlađa ćerka Željka Mitrovića se pohvalila prstenom! Lepši je od onog koji starija sestra nosi (FOTO)

Najmlađa ćerka Željka MItrovića ponosna je na svog izabranika

I najmlađa ćerka Željka Mitrovića se pohvalila prstenom! Lepši je od onog koji starija sestra nosi (FOTO)

ata images/ antonio ahel/ instagram

Najmlađa ćerka Željka Mitrovića u dugogodišnjoj je vezi sa svršenim studentom medicine Šonom Parnetom, koji se tokom pandemije korona-virusa odlično pokazao.

Mladi doktor radio je punom parom, ne propuštajući pri tom da slobodno vreme provodi sa izabranicom Andreom.

Pročitajte: Ovu namirnicu smatraju nezdravom, a Željko Joksimović pomoću nje skinuo holesterol

Željkova najmlađa naslednica ne krije da je ludo zaljubljena, čemu su zasigurno doprineli romantični potezi zgodnog mladića.

Još uvek svi pamte rođendansko iznenađenje koje je priredio Andrei u Parizu, s pogledom na Ajfelov toranj.

instagram/andrea.mitrovic

 

Skladnom odnosu i vezi za uzor koja vodi samo napretku i novom koraku najbolje svedoče fotografije i video snimci koje obostrano objavljuju na Instagram-profilima.

Tu se može videti da par dosta putuje, a postoje dokazi i da je Šon uspeo da osvoji ne samo Andreino, već i Željkovo i Miličino srce.

Zajedno su prošle godine posetili Njujork, porodično proslavljaju sve važne datume u Londonu, Kanu, Monaku, a nije tajna da se svi najudobnije osećaju u kućici Željkove majke, koja sina i unuke voli da ugosti prepunom trpezom.

instagram/andrea.mitrovic

 

Kada, pak, žele da ostanu sami, najmlađa ćerka Željka Mitrovića i njen izabranik vole da otputuju u Ameriku, odakle su nedavno objavili sliku i pomalo zbunili javnost.

Pročitajte: Pred svima se razbacuju milionima, a evo šta rade Kristina Mitrović i Ukrajinac kada ih niko ne gleda - Željko, bolje skreni pogled (FOTO)

Na fotografiji Andrea drži ruku u položaju u kome izgleda kao da pokušava da napravi selfi, dok istovremeno pokazuje prsten.

instagram/andrea.mitrovic

 

S obzirom na to da se on nalazi na domalom prstu, na koji se stavlja verenički, ne treba osuđivati medije što su pomislili da je reč o vereničkom prestenu, te da je zaljubljeni par po uzoru na Andreinu stariju sestru Kristinu i Ukrajinca poželeo da kruniše svoju ljubav.

 

Komentari (0)

Loading