Celebrity News

Upoznala ga je kad je imala 17 godina: Ovo je suprug Maje Berović, vozio je kamione i nije propuštao njene nastupe u Bosni

Suprug Maje Berović je uspešan biznismen

Upoznala ga je kad je imala 17 godina: Ovo je suprug Maje Berović, vozio je kamione i nije propuštao njene nastupe u Bosni

Ata Images

Kako izgleda suprug Maje Berović malo ko zna, iako je sa njim više od pola svog života. Popularna pevačica u julu će napuniti 37 godina, a Alena Dragosava je upoznala pre nego što je postala punoletna.

Ata Images

 

– Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni. Sve se završavalo pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe. Mesec dana smo razmenjivali poruke i tako je sve krenulo – priznala je Maja.

Pročitajte: Maja Berović šokirala javnost - Na sahrani svog kuma sam pevala (VIDEO)

Brzo su odlučili da počnu da žive zajedno, ali ...

– Bilo je teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka. Odvajanje od ženskog deteta, tako rano, za nju je bilo bolno. Ipak, nije stala na put našoj sreći – ispričala je svojevremeno Maja Berović, ne krijući da joj je Alen finansijski pomogao da objavi prvi album.

Boško Karanović

 

Suprug Maje Berović je, kako se priča, na početku njihove veze vozio kamione. U međuvremenu je napredovao. Otvorio je firmu koja se bavi drumskim prevozom svih vrsta roba i počeo da odlično zarađuje.

Pročitajte: Koliko je samo porastao i promenio se! Sin Maje Berović presladak je mališan, procenite na koga sada liči? (FOTO)

Maja i Alen su se venčali 2016, u Grčkoj, a pre dve godine dobili su sina Lava.

– Zaista smo izabrali pravo ime. Koliko je šarmantan, toliko je i hrabar. Kad se rodio, bio je tatina kopija, pa sam u šali govorila: „Nepravda, čime sam ovo zaslužila” – otkrila je Maja u intervjuu koji je dala za Hello!

Na pitanje zbog čega krije porodicu, a pre svega muža, Maja poručuje:

– Mnogi misle da se bez senzacionalizma ne može krčiti put. Ja sam primer da može. Kad čujem da se privatnost ne može sakriti, opet kažem može, samo ako se hoće.

Komentari (0)

Loading