Celebrity News

Maja Berović šokirala javnost: Na sahrani svog kuma sam pevala (VIDEO)

Detinjstvo Maje Berović bilo je posebno u svakom smislu

Maja Berović šokirala javnost: Na sahrani svog kuma sam pevala (VIDEO)

Ata Images

Detinjstvo Maje Berović protkano je kako predivnim, tako i tužnim uspomenama.

Uprkos tome što više ne živi u Bosni i Hercegovini u malom mestu Ilijaš, već u Beču u Austriji, Maja vrlo često posećuje rodno mesto, a tom prilikom rado se priseća svakojakih situacija.

Pročitajte: Maja Berović zabila nož Ceci Ražnatović u leđa- Tek što su snimile duet ovo da joj uradi i to sa njenim najljućim suparnicama (FOTO)

Detinjstvo Maje Berović i u razgovoru sa novinarima česta je tema pevačice koja voli da naglasi da je kao mala bila jako vesela, razdragana, te da je čak i tužne situacije sa osmehom i pesmom preživljavala.

 

 

Pesma je sastavni deo njenog bića, oduvek je želela da se popne na scenu i dohvati mikrofona, što je već u srednjoj školi i učinila, a čim je postala punoletna, pristigla je i podrška njenog tadašnjeg dečka a današnjeg supruga Alena Dragosava, sa kojim ima sina.

Maja danas važi za regionalnu zvezdu za čije se klupske nastupe i koncerte traži uvek karta više, a sve je radom i zalaganjem zaslužila, dok ona voli da doda da je božja volja svakako doprinela njenom uspehu, kao i pozitivan pogled na svet.

Boško Karanović

 

Generalno ideja da svet gleda ružičastim očima, mnogo joj je do sada pomogla, a to je nešto što nosi u svojoj prirodi, nije stečeno.

Najbolje je to svoje stanje opisala nedavno za BlicTV:

Pročitajte: Maja Berović pokazala go TRUDNIČKI STOMAK i otkrila POL BEBE (FOTO)

- Još odmalena, to mi je oduvek govorila moja familija, ja sam bila najveselije dete u komšiluku. I kad je loše, ja sam se smejala - kazala je Maja pa pojasnila: 

 

 

- Ja sam, na primer, na sahrani svog kuma pevala. Što je bio apsurd, ali mi se to praštalo, to moje dečje, tu moju veselu harizmu - ispričala je estradna umetnica koja je ovim svojim komentarom podelila publiku, te su i komentari bili podeljeni - pozitivni i negativni.

Komentari (0)

Loading