Celebrity News

Pevačica čistila toalete, a danas uživa u raskoši i luksuzu: Ima stan u centru grada i kuću u Sremčici koja je da padneš u nesvest (VIDEO)

Dragica Radosavljević Cakana novac je zarađivala tokom cele karijere, ali prve pare nije zaradila pevanjem

Pevačica čistila toalete, a danas uživa u raskoši i luksuzu: Ima stan u centru grada i kuću u Sremčici koja je da padneš u nesvest (VIDEO)

Ata Images

Dragica Radosavljević Cakana novac je uvek zarađivala poštenim radom i ulagala u budućnost, kako svojih naslednika, tako i svoju. Danas uživa u luksuzu sa suprugom, advokatom Nebojšom Negićem, sa kojim najviše vremena provodi u prelepoj kući u Sremčici. Ipak Cakana nikada nije krila da nije sve oduvek bilo lako. U mladosti nije živela u blagostanju i rano je morala da počne da radi.

Dragica Radosavljević Cakana prvi novac zaradila je, kako sama kaže, čisteći toalete.

Pročitajte: Ovo mora da je bio poklon iskupljenja - Cakana nakon priče o prevari prošetala obuću koja košta kao nekoliko prosečnih plata (FOTO)

- Prvi put sam radila preko Omladinske zadruge. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Više smo blejale nego što smo čistile - ispričala je za medije i otkrila da je prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće, kako bi pomogla roditeljima.

Pored kuće u Sremčici, Cakana danas poseduje i luksuzan stan u gradu, koji posećuje sve ređe, samo da bi bila bliže unucima.

Pogledajte kako izgleda velelepno imanje Dragice Radosavljević Cakane i njenog supruga Nebojše:

Komentari (0)

Loading