Celebrity News

Ovako izgleda dnevni boravak milionera: Nataša Ninković konačno pokazala novu nekretninu u centru grada (FOTO)

Dom Nataše Ninković - prava oaza luksuza

Ovako izgleda dnevni boravak milionera: Nataša Ninković konačno pokazala novu nekretninu u centru grada (FOTO)

Ata Images

Prošle su oko dve godine od kada je dom Nataše Ninković i njenog supruga Nenada Šarenca postao stan u centru grada. Naime, kako su sinovi odrasli i život i školovanje nastavili u inostranstvu, njih dvoje poželeli su za sebe nešto manji prostor, o čemu je glumica govorila za naš magazin.

-  Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene - rekla je i otkrila da se uređenjem novog doma bavila sama.

Pročitajte: Raj na zemlji! Nataša Ninković otvorila vrata porodičnog doma u Trebinju, od jednog detalja zastaje dah (FOTO)

- Mnogo mi je važan prostor u kome živim jer dosta vremena provodim u kući. Ceo enterijer, sa svim detaljima i energija samog prostora, kao i njegov miris.

To je mesto odakle odlazim u svakodnevicu i kome se trčeći vraćam. Stilovi i trendovi se menjaju, ja ih pratim, ali uzimam samo ono što osećam kao svoje ili naše. Bez obzira na ukus, ono što prostor mora imati to je lični pečat. 

Instagram

 

Iako je dom Nataše Ninković oaza mira, koju pažljivo čuva od radoznalih pogleda, glumica je sada otkrila kako izgleda dnevni boravak u kome sa suprugom ispija kafu i uživa u prijatnom razgovoru.

Od pogleda na raskošno uređen stan zastaje dah, a enterijer izgleda dostojan naslovne strane svetskih magazina.

Komentari (0)

Loading