Celebrity News

Pričalo se da su posećivali bračnog terapeuta i da su sada super, a ovo je prava istina o braku Nataše i Šarenca (FOTO)

Brak Nataše Ninković prošao je kroz razne faze

Pričalo se da su posećivali bračnog terapeuta i da su sada super, a ovo je prava istina o braku Nataše i Šarenca (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Brak Nataše Ninković na prvi pogled savršen je, bajkovit i nešto što svaka osoba priželjkuje da ima. 

Na drugi pogled glumica i njen izabranik, poput svakog drugog para, imaju probleme.

Pročitajte: Seka krila od svih - Zbog ovoga se Veljko iselio iz vile u Pazovi (FOTO)

Mali ili veliki, oni su tu i povremeno remete odnos supružnika, koji su navodno zbog toga svojevremeno posećivali i bračnog terapeuta.

Očigledno su Nataša i Nenad Šarenac na vreme shvatili da ne mogu samostalno da reše nedoumice, a razgovor sa stručnim licem ne samo da je tome doprineo već je iznedrio novi način na koji danas komuniciraju.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Vraćanjem u neke prošle dane, evocirale su se uspomene pa i same emocije te bi se reklo da danas dramska umetnica i biznismen proživljavaju svoju drugu mladost, te da su zaljubljeni kao prvog dana.

Da su sastanci kod bračnog terapeuta urodili plodom, a da je brak Nataše Ninković stabilniji nego inače svedoče i nove fotografije osvanule na njenom Instagramu.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Na njima je glumica sa suprugom i jednim od sinova Matijom ili Lukom, gde a njen osmeh najbolje opisuje sve gore navedeno.

Sreća i spokoj stanje su kojim Nataša zrači, a svi komentarišu da nema ništa lepše od zadovoljne žene.

instagram/Natasa Ninkovic

 

Podsećanja radi talentovana umetnica davnih dana dobila je ponudu da ode u Ameriku i tamo okuša sreću, ali je zbog ljubavi ostala u Srbiji i to joj je iz ove vizure najpametniji potez u životu.

Sa Šarencem ona je izgradila porodicu, stvorila dom, sinove vaspitala i odškolovala te danas ima mnogo razloga za ponos.

Pročitajte: Nataša Ninković nakon porodične tragedije prvi put pred foto-reporterima- Sakrila se iza crnih naočara, evo kako izgleda (FOTO)

Takođe ona poseduje veliki broj obožavalaca i fanova koji svojom ljubavlju i ovacijama doprinose njenom boljem izražavanju na sceni, zahtevnijem radu i trudu.

instagram/Natasa Ninkovic

 

Nataša poslednjih godina ide iz projekta u projekat, gotovo da ne postoji filmi ili serija u kojima je nema, a u svakom od njih maestralna je.

Svi komentarišu njenu ulogu u seriji "Koža", gde je očigledno premašila samu sebe.

 

Komentari (0)

Loading