Celebrity News

Sedam dana pre smrti mog oca medicinska sestra u bolnici je uradila ovu nezamislivu stvar: Stravične tvrdnje ćerke Laneta Gutovića

Ćerka Laneta Gutovića tvrdi da je prevarena za nasledstvo

Sedam dana pre smrti mog oca medicinska sestra u bolnici je uradila ovu nezamislivu stvar: Stravične tvrdnje ćerke Laneta Gutovića

Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je na Vojnomedicinskoj akademiji  25. avgusta 2021. godine. Ostavio je iza sebe četvoro dece, a ćerka Laneta Gutovića sada se oglasila sa tvrdnjama da je prevarena za nasledstvo.

Pročitajte: Jelena Karleuša ima dve bivše svekrve - Sa jednom se i danas viđa, o drugoj ne želi da priča

Saopštenje Milice Gutović prenosimo u celosti.

- Dragi prijatelji i poštovaoci lika i dela mog oca Milana Gutovića, ja sam najstarija od četvoro njegove dece, Milica Gutović.

Želim da sa vama podelim istinu vezanu za njegove poslednje dane koje je proveo na intenzivnoj nezi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu u jeku epidemije kovida, avgusta 2021. godine, kada su posete bolnicama bile zvanično i strogo zabranjene.

 Ćerka Laneta Gutovića tvrdi da je prevarena za nasledstvo

- Evo šta se desilo te srede, 18. avgusta, istog dana kada je moj tata prebačen na respirator.

Za one koji ne znaju, sreda je, inače, dan kada nema posete. Opšte je poznato da na odeljenju intenzivne nege, gde je moj tata ležao, leže teško bolesni i životno ugroženi pacijenti, kojima imaju pristup samo lekari i medicinsko osoblje.

Toga dana, posle očajničkog pokušaja da dođem do njega ili da ga dobijem na mobilni telefon, odlučila sam da pozovem direktno bolnicu. Sestra na intenzivnoj nezi, navodno zadužena da pazi na mog oca, rekla mi je da bolnica ne dozvoljava posete zbog kovida i da je tata u tako teškom stanju da je za mene bolje da ga ne vidim, citiram je.

Facebook screenshot

 

 

- Uz to je prokomentarisala da prvi put čuje da Milan ima ćerke. Ubrzo posle njegove smrti, 25. avgusta 2021. godine, saznajem da je te iste srede, 18. avgusta oko 17 : 30, ta ista u sobu mog oca na intenzivnu negu uvela dva čoveka koji nisu ni u kakvom krvnom srodstvu sa mojim ocem i koji su postali svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja.

Treći svedok tog usmenog zaveštanja upravo je medicinska sestra. Tim lažnim usmenim zaveštanjem moj otac je navodno svoje dve ćerke, Milicu i Nevenu, i maloletnu unuku potpuno lišio nasleđa. Svi koji su dobro poznavali mog oca znaju da je to nemoguće.

Zaveštanje je proglašeno, ali nije pravosnažno, jer smo se mi kao ćerke pobunile. Ovo je usmeno zaveštanje bez ikakvog potpisa, svedeno na prepričavanje i prisećanje dva navodna prijatelja i ono ostaje kao poslednji trag o mom ocu.

Ovo je nečuvena zloupotreba jedne medicinske sestre u uglednoj zdravstvenoj ustanovi. Ja se nadam i očekujem da će se ugledna bolnica Vojnomedicinska akademija ograditi od ovog nehumanog i nedopustivog ponašanja svog zaposlenog.

Dalibor Danilović

 

 

- Isto tako se nadam da se nikome neće desiti ovakva manipulacija sa teško intoksiciranim i nemoćnim pacijentom na samrti u zdravstvenoj ustanovi.

Sve ljude koji imaju slična iskustva pozivam da mi se jave. Dragocena su mi mišljenja i saveti lekara, pravnika i posebno novinara. U narednim objavama priložiću dokaze kojima raspolažem. Molim vas da me pratite - napisala je Milica na svom Fejsbuk profilu.

Komentari (0)

Loading