Celebrity News

Tanja Savić se udala! Za tajno venčanje ni roditelji nisu znali: Ovo su detalji svadbe (FOTO)

Udala se Tanja Savić, bruje mediji

Tanja Savić se udala! Za tajno venčanje ni roditelji nisu znali: Ovo su detalji svadbe (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Udala se Tanja Savić naslov je koji je osvanuo na naslovnoj strani Stara

U popularnom tabloidu stoji da se estradna umetnica, proslavljena zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", venčala tajno, daleko od fotoreportera i javnosti, a po svemu sudeći ni njena sestra ni roditelji nisu bili upućeni u ceremonijalni deo. 

Pročitajte: Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar! Tanja Savić je ovako izgubila kilograme

Nakon što su u septembru pevačica i zgodni pilot Muhamed Bešić, zvani Muki, prokomentarisali da su se verili, te da uskoro planiraju da zakažu datum venčanja, svi su nestrpljivo očekivali kada će javno saopštiti detalje u vezi s organizacijom.

 

 

Mediji su se ponadali da će od nje zaista dobiti sve potrebne podatke, čak i fotografije svečanog čina, koji joj se događa drugi put u životu.

Nažalost, po pisanju "žute štampe" Tanja je odlučila da ovog puta to obavi u strogoj tajnosti, na intimnoj ceremoniji kojoj će prisustvovati navodno samo ona, njen čak 11 godina mlađi izabranik i kumovi.

S obzirom na to da je pre pola godine snimila spot za potrebe kojeg je obukla venčanicu, fanovi su se mogli uveriti u to da pevačicu problemi oko razvoda sa bivšim suprugom Jovančevićem i borbe za starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom nisu slomili.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Posvedočili su da ona zaljubljena blista kao devojčica, te da joj belo stoji kao da ga prvi put u životu nosi.

Pročitajte: Udala se Tanja Savić, svi pišu: Prekinula nastup i saopštila najlepšu vest! Čestitke samo pljušte

Ne sumnjamo da je, ako je priča o venčanju istinita, Tanja i ovoga puta zasijala u punom sjaju, te da je ponela predivnu venčanicu. Takođe spekuliše se da se ni Muki nije obrukao.

Instagram

 

Pevačicini obožavaoci nadaju se da njeno drugo venčanje neće ostati samo na medijskim nagađanjima, te da će ona makar sitnice podeliti sa njima.

 

 

Komentari (0)

Loading