Celebrity News

Milica Milša neprepoznatljiva, a ovo je tajna njene vitke linije: Izbacite dve namirnice i u rekordnom roku izgubićete više od 10 kilograma

Dijeta Milice Milše - sve što vam treba za predstojeće leto

Milica Milša neprepoznatljiva, a ovo je tajna njene vitke linije: Izbacite dve namirnice i u rekordnom roku izgubićete više od 10 kilograma

Antonio Ahel/ATAImages

Kada se pre više od dve decenije Milica Milša pojavila na malim ekranima, mnogi su mislili da od nje nema zgodnije glumice. Tu titulu dugo je ponosno nosila, a onda su godine donele određeni višak, koji je ipak nije sprečio da ostane upamćena kao prelepa i omiljena.

Ipak, glumica je odlučila da svoj izgled dovede do perfekcije, te je u rekordnom roku izgubila više od 10 kilograma. Dijeta Milice Milše nije jedna od onih iscrpljujućih, rigoroznih dijeta, stoga je pravi izbor ukoliko želite da se pripremite za predstojeće leto.

Pročitajte: Ne, oni nisu kao drugi - Milica i Žarko najluđu noć provešće na OVOJ egzotičnoj destinaciji - Svi im zavide (FOTO)

Dijeta Milice Milše zasniva se na dva jednostavna pravila. Prvo je da iz ishrane izbacite proste šećere i belo brašno i drugo, da porcije koje ste nekada jeli smanjite na pola.

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama - rekla je Milica za Hit.

 

 

- Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki - rekla je glumica i objasnila da se oseća bolje nego ikada:

- Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije.

Glumica otkriva da je tokom snimajućih dana i po 12 sati na setu, te da se usled neredovne ishrane poprilično ugojila. Sada se trudi da večeru ne preskače, a kada poruči hranu, bira da to budu lagane i zdrave opcije:

Pročitajte: Milica Milša i Žarko Jokanović se POSKIDALI na plaži u Egiptu - Poznati par se ne obazire na komentare, imaju veliki povod za slavlje (FOTO)

- Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna.

- Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca.

 

 

 

Komentari (0)

Loading