Celebrity News

Ne, oni nisu kao drugi: Milica i Žarko najluđu noć provešće na OVOJ egzotičnoj destinaciji - Svi im zavide (FOTO)

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića uzbudljiv je

Ne, oni nisu kao drugi: Milica i Žarko najluđu noć provešće na OVOJ egzotičnoj destinaciji - Svi im zavide (FOTO)

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića skladan je i traje više od tri decenije.

Pročitajte: Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića- Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao (FOTO)

Na vreme su glumica i dramaturg shvatili da na supružničkom odnosu treba raditi, stoga ga konstantno unapređuju.

Instagram

 

Razlike su pomirili, razmirice u njihovom domu su retkost, a sličnosti nastoje da ističu, a jedna od stvari koja ih spaja su egzitična putovanja.

Na jednoj od udaljenih destinacija, konkretno u Singapuru, dramska umetnica sa izabranikom dočekaće najluđu noć, a fotografije svedoče tome da su još pre dva dana oni tamo otputovali te da uživju u obilascima znamenitosti.

 

 

Dok će drugi novogodišnju noć provesti uz domaću muziku, zakusku i piće Milša će kada otkuca ponoć Žarka poljubiti verovatno na jednom od tamošnjih trgova ili hotelskoj sobi sa predivnim pogledom.

Pročitajte:Milica Milša i Žarko Jokanović se POSKIDALI na plaži u Egiptu: Poznati par se ne obazire na komentare, imaju veliki povod za slavlje (FOTO)

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića definitivno je adekvatan primer sklada, ujedno zajednice utemeljene na poverenju, razumevanju i velikoj ljubavi.

 

 

 

Komentari (0)

Loading