Celebrity News

Sanja Marinković prvi put o drugom detetu, evo šta o tome misli Strahinja

Sanja Marinković drugo dete oduvek je želela

Sanja Marinković prvi put o drugom detetu, evo šta o tome misli Strahinja

Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Marinković drugo dete prvi put je spomenula, a evo šta o tome misli njen sin Strahinja

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je oduvala svećice sa jubilarne rođendanske torte. Iako je napunila 50, Sanja ni duhom ni telom ne odaje utisak žene na pragu šeste decenije. O tome šta je njena tajna, ali i najveća neostvarena želja, voditeljka je govorila za naš magazin.

Pročitajte: Svi nagađaju zašto se razvela posle deset godina, a Sanja Marinković prvi put o prevari

Kako ste zamislili proslavu jubilarnog rođendana i da li ste sve želje sebi u vezi s proslavom ispunili?

- Ono što želim sebi, a i drugima, uvek je sreća, jer verujem da taj osećaj zadovoljstva sve pokriva - zdravlje, ljubav, uspeh i novac. Naučila sam s godinama da je najlepši osećaj da izgovorite želje svog srca naglas, a ne samo one koje vam racio sugeriše da je pametno i zato se možda osećam zadovoljnije i radosnije.

 

 

Od srca sam poslala pozivnice dragim ljudima koji su mi činili život lepšim i lakšim i svi su kupili avionske karte i doputovali drugog marta iz Dubaija, Engleske, Amerike, Nemačke, Španije, Austrije.

Koju ste najoriginalniju želju dobili od prijatelja za rođendan?

- Male su vam sve stranice ovog intervjua za želje i posvete koje sam dobijala lično, putem SMS poruka ili uz raskošnu korpu mog omiljenog cveća. Mnoge sam sačuvala u telefonu za „zauvek“, a jedna od najmudrijih me je motivisala da prestanem previše da brinem i strahujem i da dopustim da se život poigra sa mnom jer reprize nema, a da pojedine nesmele stavim na podužu listu čekanja dok ne zasluže moju pažnju i vreme.

Sanja Marinković - Drugo dete je moja neostvarena želja

Ako biste podvlačili crtu, da li vam je sve potaman i nedostaje li vam nešto za apsolutno ispunjenje?

- Praznina nastaje kada ne radimo ništa ili vrlo malo kako bismo bili potpuno ispunjeni. Važno je da naučimo kako da lečimo svoje duševne patnje. Recept za bežanje od neretko surove realnosti znam i pokušavam da ga prepišem sebi kada god mogu.

Da li ste nekad pomislili da biste voleli da ste imali više od jednog deteta i da li vam je nekada sin govorio da bi voleo da ima društvo?

- Naravno, jedna od mojih najvećih želja koju nisam sebi ispunila jeste da imam još jedno dete. To je detalj mog života o kom povremeno maštam.

 

 

Komentari (0)

Loading