Celebrity News

Ovakav dnevni boravak imaju samo Haris i Melina i ona! Lena Kovačević otvorila vrata doma, od luksuza zastaje dah (FOTO)

Dom Lene Kovačević oduzima dah

Ovakav dnevni boravak imaju samo Haris i Melina i ona! Lena Kovačević otvorila vrata doma, od luksuza zastaje dah (FOTO)

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Lena Kovačević i Veljko Brčin svoju privatnost pomno čuvaju od radoznalih pogleda, te je dom Lene Kovačević, u kome odrastaju njeni sinovi Vuk i Teodor, dobro čuvana tajna.

Ipak, povremeno pevačica na društvenim mrežama pokaže pokoji kutak svog raskošnog doma na Vračaru, a od pogleda na besprekoran enterijer zastaje dah.

Pročitajte: Sinovi Lene Kovačević konačno uslikani - Izrasli su u velike momke, a dovoljan je samo pogled da shvatite na koga liče (FOTO)

Ovog puta uvid u dom Lene Kovačević pevačica je pružila pratiocima na Instagramu, pokazavši im svoj luksuzni dnevni boravak.

 

 

U prostranoj prostoriji dominiraju beli tonovi, a mermer krasi zidove od poda do plafona. U centralnom delu dnevnog boravka nalazi se kamin, a zidove krase vredne umetnine.

Detalji od belog mermera i zlata krase ceo prostor, a posebno mesto u prostoriji zauzima klavir na kome Lena često svira, ulepšavajući vreme sinovima i suprugu.

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

10:53 17.03.2024

CAROBNA UMETNICA!!! Svetska klasa!!! Hvala Lena uzivao sam na koncertu u Zvezdara Teatru, to je dozivljaj!