Celebrity News

Rokvić otvoreno o odnosu s majkom! Koji muškarac još ovako govori o ženi koja ga je rodila i podigla (VIDEO)

Majka Nikole Rokvića nakon suprugove smrti postala je goruća tema medija

Rokvić otvoreno o odnosu s majkom! Koji muškarac još ovako govori o ženi koja ga je rodila i podigla (VIDEO)

Instagram/Slavica Rokvić/Antonio Ahel/Ata

Posle Marinkove smrti Slavica Rokvić, poznatija među mlađom populacijom kao majka Nikole Rokvića, postala je vrlo intrigantna, kako medijima tako i široj javnosti. 

Otvorila je Slavica mnogo pre profil na Instagramu, ali je daleko više pratilaca dobila kada je postala udovica.

Pročitajte: Nikola Rokvić objavio tužnu vest! Draga Žana, do nekog ponovnog susreta

Zapravo, činjenica je da se ona pomenutoj platformi tada više posvetila, razne sadržaje poslednjih godina deli sa fanovima, a većini su posebno zanimljive njene kulinarske tajne. Na specijalitetima iz Slavičine kuhinje odrasli su Nikola i njegov brat Marko, a nije tajna da i dan-danas oni najviše vole da navrate, nekada sami, nekada sa suprugama i naslednicima.

 

 

Majka Nikole Rokvića tada priprema sve što njeni bližnji vole, uživa u njihovim posetama, često čuva unuke, a po snimcima i slikama, uprkos tragediji koja ju je zadesila, deluje kao blaga i veoma zadovoljna žena.

Činjenica je da se posle suprugove smrti, koji joj je bio glavni fokus, sada okrenula sinovima, zarad čijeg srećnog i udobnog detinjstva se svojevremeno odrekla sopstvene karijere. 

Muzičar je o tome nedavno progovorio nešto više i sve ganuo sa koliko ljubavi i pažnje govori o majci.

 

Mirko Tabašević

 

- Moja majka je jedna divna žena, divna majka. Divan čovek, ceo život je posvetila nama, odrekla se svoje karijere, bila uz nas i stvarno sam joj jako zahvalan - kazao je Rokvić koji može da se pohvali činjenicom da je tata troje mališana, koje nastoji da vaspitava po istom modelu koji je praktikovala njegova majka.

Pročitajte: Jedna je manekenka, druga influenserka, a ko je treća snaja Marinka Rokvića! Upoznajte zanosnu Nađu, suprugu Darija Rokvića (FOTO)

Za sada mu to polazi za rukom, uloga supruge Bojane je evidentna, a ni uloga bake Slavice ne sme se zanemariti.

 

 

Samo onaj ko je odrastao uz baku i deku zna kolika je to ljubav i posvećenost, a majka Nikole Rokvića je presrećna što ima čak petoro unučića.

Komentari (0)

Loading