Celebrity News

Sanja Marinković spomenula bivšeg partnera i pesmu koja je podseća na njega: Siromašan je to život (FOTO)

Bivši dečko Sanje Marinković ostavio je trag u životu voditeljke

Sanja Marinković spomenula bivšeg partnera i pesmu koja je podseća na njega: Siromašan je to život (FOTO)

youtube printscreen

S obzirom na to da je dugo bila u braku sa Aleksandrom Uhrinom, te da je posle razvoda ostala sama, fanovima Sanje Marinković gotovo je neverovatno i da pomisle da je imala emotivni život pre zgodnog producenta.

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put o drugom detetu, evo šta o tome misli Strahinja 

Istina je zapravo da je voditeljka "Pink" televizije bila i ostala vrlo atraktivna, da je uvek imala udvarače, uspešne, bogate, šarmantne muškarce, ali isto tako da je iz velike ljubavi prema onima koje je birala za partnere bila spremna na kojekakve kompromise. Svojevremeno je bivši dečko Sanje Marinković zahtevao da se ona vrati iz Londona, gde je sa bratom živela i radila, na šta je bez problema pristala.

Instagram/sanjamarinkovicofficial

 

Došla je u Beograd, gde se zaposlila na televiziji koja je postala njena druga ljubav. 

Veza sa pomenutim momkom ubrzo je okončana, ali Sanja nije prestala da veruje u parolu "Uvek i sve za ljubav", kako je glasio i naziv emisije koju je svojevremeno sa Milanom Kalinićem vodila, a tu u montaži upoznala je i Aleksandra Uhrina, za koga se ubrzo udala i rodila mu sina Strahinju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da je prošla kroz razne faze i zaljubljene i ostavljene žene, pa i one koja ostavlja i odlazi bez osvrtanja, Sanja se našla kao odličan sagovornik o muško-ženskim odnosima, što je uglavnom tema njene emisije "Magazin In".

Može se reći da je u tom pogledu sve detalje apsolvirala i ubeđena je, tvrdi, da žena koja nije ostavljena ne zna ni da voli kako treba. 

Pročitajte: Tri godine posle kraha prijateljstva Vesna Dedić ugostila Sanju Marinković (FOTO)

- Ja mislim da muškarac koji nije bio ostavljen nikada neće umeti da ceni ženu koju kasnije dobije, isto je i sa ženama. Moraš, bre, u životu.. - počela je voditeljka.

- Zamisli sad ovako, vozim kola i slušam muziku i ne postoji nijedna pesma koja me podseća na nekog bivšeg frajera. To ti je jasno koliko je onda život siromašan - zaključila je.

 

 

Iz ovoga se izvodi da je bivši dečko Sanje Marinković ne jedan, zapravo svaki muškarac kojeg je volela, da su ostavili traga na njen život i obogatili ga.

Komentari (0)

Loading