Celebrity News

Aca Ilić iznenadio izjavom o Biljani! Tri decenije braka pa ovako: Misliš da je Aca c... da šeta tamo neke lake?

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića ponovo je u žiži medijskog interesovanja

Aca Ilić iznenadio izjavom o Biljani! Tri decenije braka pa ovako: Misliš da je Aca c... da šeta tamo neke lake?

Ata Images/Antonio Ahel

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića neprestano intrigira javnost.

Iako su več dve i po decenije u braku i žive vrlo skladno i povučeno, pevačica i muzičar bez nekog posebnog razloga konstantno intrigiraju medije, pa i publiku.

Pročitajte: U Bilju Jevtić bio zaljubljen moćnik kojeg svakog dana gledate na televiziji! Nikada Aci nije zaboravio što ju je preoteo (FOTO)

Većina obožavalaca znatiželjna je po pitanju izgleda njihovog doma, prvih dana njihovog zabavljanja i venčanja, emotivnih partnera sa kojima su se zabavljali pre nego što su osetili međusobne emocije, a tu su i priče o njihovom nasledniku Ivanu, uspešnom studentu prava.

Sve to brak Biljane Jevtić i Ace Ilića u očima javnosti čini zanimljivim i stvara nove temelje za druge, uzbudljivije priče.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Gostovanje popularnih supružnika u emisiji kod Ognjena Amidžića dodatno je doprinelo celokupnom utisku o njima, a šala koju je voditelj za njih spremio dokazala je da su, osim što su Bilja i Aca jedno u drugo i dalje zaljubljeni, i te kako spremni za dobru zafrkanciju, čak i na temu svog braka.

Naime, Amidžić je muzičaru dao zadatak da stavi slušalicu u uvo i ponavlja sve što mu iz režije govori, dok mu on istovremeno postavlja pitanja.

Caka je bila u tome da je Aca trebalo da odgovara u trećem licu i u maniru koji mu privatno nije stvojstven, niti mu priliči.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Na prvo pitanje o poštenju današnjih devojaka pevač je kazao:

- Misliš da je Aca c... da šeta tamo neke lake, pa moja Biljana je zlato i sila nebeska i zato je volim i dan-danas. Takvu ženu retko ko može da ima, tako da liči da ćemo dugo biti zajedno - kazao je Ilić, pa objasnio čime ga je supruga osvojila.

Pročitajte: Kad te svekrva ne prihvati! Bilja Jevtić bez dlake na jeziku o devojci svog sina! Ništa nije zvanično!

- Primetio sam kada me je pogledala prvi put tu magiju u njenim očima, tu silu i čvrstoću i ja sam reko ona mora biti moja.

Posle ovih Acinih reči svi u studiju su se nasmejali, a mediji i javnost ne prestaju da komentarišu gostovanje, pa i brak muzičkog para.

Komentari (0)

Loading