Celebrity News

Na Instagramu je sve savršeno, a evo kako izgledaju Bogdana i Veljko Ražnatović kad ih niko ne gleda (FOTO)

Odnos Bogdane i Veljka Ražnatovića - prava istina

Na Instagramu je sve savršeno, a evo kako izgledaju Bogdana i Veljko Ražnatović kad ih niko ne gleda (FOTO)

M.M. / ATA Images

Pet godina su Bogdana i Veljko Ražnatović u skladnom braku. Ipak, detalje iz svog života u javnost plasiraju dozirano, mada je ono što imamo prilike da vidimo na mrežama slika i prilika idilične porodice.

Da se odnos Bogdane i Veljka Ražnatovića zasniva na ljubavi i poštovanju, iz dana u dan sve je jasnije, te se Veljko u poslednjih nekoliko intervjua i objava na mrežama potrudio da javnosti do znanja stavi koliko voli svoju suprugu, koja ispod srca nosi njihovog trećeg naslednika.

Pročitajte: Posle četiri godine braka Veljko prvi put otkrio malo poznate detalje o ženi - Bogdana samo što se nije porodila kad je ovo videla (FOTO)

Njegova supruga pre nekoliko dana proslavila je 28. rođendan, a Veljko joj je priredio prelepo iznenađenje u vidu buketa ruža u kome je ispisana poruka „Volim te”.

- Srećan ti rođendan, živote moj, majko tigrova - napisao je on.

Instagram

 

Te večeri najbliži su za trudnu Bogdanu pripremili malu, intimnu rođendansku proslavu, a odnos Veljka i Bogdane tada je postao još očigledniji.

Naime, bračni par Ražnatović snimljen je na spontanim fotografijama i snimcima, dok su mislili da ih niko ne gleda. Razmenjivali su zagrljaje, poljupce, a trudna supruga Veljka Ražnatovića sa lica nije skidala osmeh, te je postalo jasno da je srećna i zaljubljena kao prvog dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading