Celebrity News

Zbog ovoga je Šabanu srce bilo slomljeno: Jedina fotografija sa venčanja Ilde Šaulić

Venčanje Ilde Šaulić bilo je tajno

Zbog ovoga je Šabanu srce bilo slomljeno: Jedina fotografija sa venčanja Ilde Šaulić

Antonio Ahel/ATAImages

Venčanje Ilde Šaulić bilo je logičan sled velike ljubavi sa Bojanom Vučkovićem. Pevačica će taj 2. septembar 2016. godine, kada je u najstrožoj tajnosti rekla "da", zauvek pamtiti. 

Mediji o tome nisu znali gotovo ništa, jer su se ćerka Šabana Šaulića i njen suprug Bojan Vučković potrudili da se njihov najvažniji dan odigra daleko od radoznalih pogleda.

Pročitajte: Pre Bojana Ilda Šaulić volela je 35 godina starijeg oženjenog muškarca! Šaban ga nije želeo u kući

Ova Ildina odluka Šabanu je teško pala i to nikada nije bila tajna.

Naime, Šaban je sanjao da svojoj mezimici napravi svadbu za pamćenje i da tom prilikom ugosti brojne prijatelje sa estrade.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ipak, Ilda je od svog najvažnijeg dana želela nešto sasvim drugo, a otac, koji je oduvek bio slab na svoju mlađu ćerku, podržao je njenu želju i prisustvovao tajnom venčanju, koje je preraslo u žurku za pamćenje.

 

 

Porodica i najbliži prijatelji bili su zvanice tog dana, a venčanje Ilde Šaulić bilo je toliko tajno da mladu nikada nismo imali prilike da vidimo u venčanici.

Na njenom Instagramu postoji jedina fotografija tog dana, i to fotografija cvetnog aranžmana uz koju stoji kratak opis: "Rekla sam da."

 

 

Ubrzo posle tajnog venčanja stigla je i njihova ćerka Ema. Poodmakla trudnoća i kupovina kuće na Bežanijskoj kosi bili su razlog što za veliku svadbu i višemesečnu organizaciju nije bilo vremena, pisali su tada mediji. Ipak, Ilda uživa u braku sa Bojanom i ne krije da je presrećna što je pronašla srodnu dušu.

 

Komentari (0)

Loading