Celebrity News

Nema čega da se stidi: Ilda Šaulić se skinula u kupaći i pokazala kako zaista izgleda telo i struk žene u četrdesetim (FOTO)

Izgled Ilde Šaulić uvek je besprekoran

Nema čega da se stidi: Ilda Šaulić se skinula u kupaći i pokazala kako zaista izgleda telo i struk žene u četrdesetim (FOTO)

Decentan način odevanja i negovan izgled Ilde Šaulić nešto je što je u samom startu njene karijere postalo veoma upečatljivo. Ćerka Šabana Šaulića strogo je vodila računa kako će se pojavljivati u javnosti, s druge strane vrlo je birala u čemu će nastupati, a mada su mnogi tada smatrali da se ne odeva u skladu sa svojim godinama, ona je pri tome čvrsto ostala i izgradila imidž na kom joj danas mnoge dame mogu pozavideti.

Pročitajte: U Srbiji se hvale luksuzom, a u Americi žive OVAKO! Zavirite u dom Ilde Šaulić u Njujorku, da li ste zamišljali da ovde spava sa mužem(FOTO)

Boško Karanović

 

Izgled llde Šaulić uzor je svima onima koji nastoje da bez mnogo preterivanja privuku pažnju. Na estradnoj umetnici, koja redovno posećuje modne revije, sve je uglavnom izuzetno skupo i brendirano, što ona ne ističe previše, ipak ne može se poreći da to doprinosi glamuru na kom ona insistira.

Pročitajte: Otkako je snaja ušla u kuću Šaulića, sve se okrenulo naopačke! Ilda prva otkrila šta misli o Mihajlovoj trudnoj ženi (FOTO)

ATA Images

 

Želivši da sebe predstavi kao pevačicu, a ne šoumena, Ilda nikada nije imala potrebu da garderobom izaziva i otkriva više nego što je potrebno. Naprotiv, ideja joj je bila da vrati stari odnos prema muzici, pevačima i nastupima generalno. Ćerku Šabana i Goce Šaulić nikada do sada publika nije mogla videti u prekratkim suknjama, dekoltiranim majicama i korsetima, stoga je sve začudilo kada je pristala da nedavno sa pratiocima na Instagramu podeli detalj sa plaže

Pročitajte: Svi su mislili da se zove Ilda i pogrešili su: Ovo je njeno PRAVO ime, Šaban joj je dao po jednoj ženi koju je beskrajno voleo

Instagram

 

Prvi put u javnosti pojavila se Ildina slika u kupaćem kostimu i to crvene boje, a mnogi su zaključili da pevačica nesavršenosti gotovo i da nema, te da su treninzi itekako urodili plodom.

Komentari (1)

Loading
Pero

12:52 13.04.2023

E još da se nije zaigrala fotosopom i odsekla više nego što je trebalo,bilo bi svaka cast,ovako je svaki komentar suvisan