Celebrity News

Gledali ste ga u mnogim ulogama, a niste znali da je ovaj neodoljivi dasa brat Andrije Kuzmanovića (FOTO)

Brat Andrije Kuzmanovića takođe je glumac

Gledali ste ga u mnogim ulogama, a niste znali da je ovaj neodoljivi dasa brat Andrije Kuzmanovića (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Brat Andrije Kuzmanovića mnogo je mlađi od njega. Nedavno je obeležio rođendan, što je glumca podstaklo da na Instagramu objavi zajedičku fotografiju i poruči mu par reči.

Pročitajte: Andrija Kuzmanović drastično smršao! Glumac izgubio 30 kilograma, pogledajte tu promenu (FOTO)

- Srećan rođendan. Živote moj, hvala ti što si mi brat - napisao je, između ostalog, Andrija ispod zajedničke fotografije iz detinjstva, a u ta dva reda stala je i psovka, koja simpatično opisuje njegovo odrastanje u velikoj familiji.

youtube/printscreen/tv prva

 

Svako ko je imao prilike da posluša makar jedan Andrijin intervju zna da je on jedinac, ali da je uprkos tome uvek bio okružen velikim brojem rođaka.

Dve sestre od tetke čak su i živele sa njim u njegovom domu, a budući da su starije, uticale su na njega, razvoj njegove ličnosti i njegov karakter.

Isto tako, on je imao uticaja na mlađe od sebe u familiji, prvenstveno na brata, glumca Arsenija Tubića, koji igra u Pozorištu na Terazijama i trenutno ga publika može gledati u predstavi „Friends”.

 

 

Niko nikada ne bi pogodio da su Arsenije i Andrija više od kolega, a eto, oni su braća, vrlo bliska.

Iako se na prvi pogled čini da nemaju nimalo sličnosti, ako se bolje pogleda neka od njihovih novijih zajedničkih slika, može se konstatovati da i te kako liče.

 

 

Obojica gaje i veliku ljubav prema umetnosti, najpre prema glumi i izgaraju za svoj poziv, što publika primećuje i uvek nagradi aplauzom.

Pročitajte: Prva izjava Andrije Kuzmanovića o sinu Ignjatu! Svi roditelji će razumeti glumca (VIDEO)

Za sada Andrija je taj koji više radi i čini se da je stekao veću popularnost, ali pred Arsenijem je budućnost i može se reći da su ga reditelji već zapazili.

instagram/andrijakuzmanovic

 

Zapazile su ga i dame u publici, a kako i ne bi kada je izuzetno šarmantan i zgodan.

Komentari (0)

Loading