Celebrity News

Žika Jakšić danas ima vilu s bazenom, ali podstanarski život nikada nije zaboravio: Ovo su malo poznati detalji (FOTO)

Dom Žike Jakšića iz detinjstva ne može da se poredi sa ovim danas

Žika Jakšić danas ima vilu s bazenom, ali podstanarski život nikada nije zaboravio: Ovo su malo poznati detalji (FOTO)

Ata Images/Katarina Drajic

Dom Žike Jakšića već nekoliko godina raskošna je vila na Bežanijskoj kosi koja u svom sastavu ima predivno dvorište s bazenom.

Producent, autor i voditelj emisije “Nikad nije kasno” u predgrađu prestonice poseduje još jednu kuću i veliko imanje, ali za sada sin i snaja ne žele da se odvajaju od njega, te svi žive zajedno.

Pročitajte: Dajana Paunović o svom dečku ne priča, ali Žika Jakšić je i te kako imao šta da kaže

Nagađa se da to nisu jedini Žikini posedi, međutim, on o tome nerado govori za javnost.

S druge strane, ne libi se da se za medije priseti života u inostranstvu, rada na bazenu u svojstvu spasioca, bankrota, razvoda, pa i svog skromnog detinjstva.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Prvo čega se sećam iz svog života je neko igralište ispred kuće gde smo stanovali, a stanovali smo privatno, još pamtim i stanodavce, i nekog koša na drvetu, ko zna ko ga je tamo zakucao - ispričao je za "Kurir" Žika pa opisao tadašnji životni prostor.

- Imali smo hodnik, kupatilo, kuhinju i spavaću sobu. Do sedmog razreda škole. 

Onda su moji roditelji, zajednički, preko svojih firmi, dobili stan. Preselili smo se u poseban stan od nekih pedeset ili šezdeset kvadrata, ne sećam se baš tačno.

g.g ata images

 

- Moja porodica je radnička, tata je radio u nekoj fabrici, bio je tehnolog, a majka je radila u administraciji u Auto-moto savezu; ona je prvo bila učiteljica, a kasnije je prešla tamo na taj posao.

Strogoću od roditelja nisam osetio jer sam bio relativno pristojno dete, ali ja sam bio svojeglav i imao sam slobodu koju ostala deca nisu imala. 

Pročitajte: Cela Srbija bruji o rođendanskom slavlju Žike Jakšića: Mesecima će se još pričati o onome što je voditelj uradio (FOTO)

Dom Žike Jakšića bio je skroman, ali dovoljno udoban da detinjstvo pamti samo po lepim stvarima.

 


Iz tog perioda nosi drage uspomene, a danas ih gradi sa svojim naslednicima Dušanom i Andrijom, diplomiranim tehnologom.

 

Komentari (0)

Loading