Celebrity News

Neda Ukraden živi sa zetom i ćerkom, a šta sve poseduje ne može na prste obe ruke da nabroji: Ovo je spisak

Bogatstvo Nede Ukraden je pevačicina porodica, ćerka i troje unučića

Neda Ukraden živi sa zetom i ćerkom, a šta sve poseduje ne može na prste obe ruke da nabroji: Ovo je spisak

Zorana Mandic / ATAImages

Iz čega se sastoji materijalno bogatstvo Nede Ukraden malo ko je do danas znao.

Pevačica, koja poreklo vodi iz Imotskog u Hrvatskoj, spominjala je svojevremeno da joj je u ratu dosta toga porušeno, spaljeno i oteto, ali nikada nije istakla da li joj je bilo šta osim roditeljskog imanja vraćeno.

Pročitajte: Svi su mislili da joj je otac - Ovo je bivši muž Nede Ukraden

I dalje se ne zna tačan podatak šta van granica Srbije folk diva ima u svom vlasništvu. Mada o finansijama nikada ne govori, jer je u intervjuima uvek okrenuta porodici, prvenstveno ćerki i unucima, podaci o tome šta poseduje u srpskoj prestonici ipak su dospeli do medija.

 

 

Za početak, saznalo se da Neda ima kuću na Banovom brdu u sklopu koje je otvoren salon, a jedno vreme je bila i igraonica za decu.

Navodno, u istoj opštini ona poseduje još dva stana, ali i jedan u luksuznom naselju Beograd na vodi, koji je tek opremila. Od javnosti nije krila ni da je iz temelja obnovila kuću u rodnom Imotskom, te se čak na Instagramu pohvalila fotografijama vile sa bazenom, sa čije terase, po priči meštana hvalisavaca, puca pogled sve do primorja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pričalo se jedno vreme da je Neda uspela da vrati i stan u Zagrebu, te da je takođe u njega uložila dosta novca.

Bogatstvo Nede Ukraden sačinjava i kuća u Boki u Lepetanima, gde estradna umetnica provodi gotovo čitavo leto sa najmilijima.

Pročitajte: Orada po receptu Nede Ukraden je prste da poližete! Sprema se za 20 minuta, a tajni sastojak će vas oduševiti (VIDEO)

Komšije obožavaju kada ona dođe jer se tada u njenom dvorištu priprema najbolja primorska hrana, a Neda kao prava domaćica voli da ih sve ugosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sabirajući jedan po jedan stan, zatim dve kuće, reklo bi se da pevačica u nekretninama ima više od 4.500.000 evra, te da među ženskim domaćim izvođačima po bogatstvu drži počasno prvo mesto.

Komentari (0)

Loading