Lifestyle

Orada po receptu Nede Ukraden je prste da poližete! Sprema se za 20 minuta, a tajni sastojak će vas oduševiti (VIDEO)

Ishrana Nede Ukraden uvek je bila strogo korigovana

Orada po receptu Nede Ukraden je prste da poližete! Sprema se za 20 minuta, a tajni sastojak će vas oduševiti (VIDEO)

Godinama se dame širom Balkana pitaju iz čega se to sastoji ishrana Nede Ukraden kada ona tako dobro izgleda i ne menja se.

Istini za volju, pevačica rodom iz Imotskog ni kao mlađa, ni danas u osmoj deceniji nije pravila velike oscilacije u kilaži.

Pročitajte: Retke fotografije iz porodičnog albuma nateraće vam suze na oči - Neda Ukraden sa ocem njene ćerke u danima najveće sreće

Njena figura poput peščanog sata dokaz je da i u zrelim godinama žena može da izgleda savršeno, a pored treninga koji praktikuje gde god da otputuje, što stalno napominje, za to je po svoj prilici najzaslužnija njena ishrana.

Kada god smo je pitali koje su to namirnice koje preferira, a šta izbegava, njen jedini odgovor je bio u umerenosti. Međutim, to nije bila potpuna istina.

Instagram

 

Neda od pre par godina i te kako vodi računa o unosu ugljenih hidrata, šećere je potpuno izbacila, hleb nastoji da jede samo za doručak, a njena trpeza uglavnom je prepuna salata i povrća.

Riba je oduvek bila omiljeno jelo naše muzičke dive, koja je još u mladosti naučila da priprema sve vrste riba, a posebno voli oradu koja je gotova za tren.

Instagram

 

Svojevremeno ona je za jednu TV ekipu spremila oradu sa krompirom i blitvom, a budući da je zapis objavljen na Jutjubu, mi vam recept prenosimo u celosti, koji najbolje svedoči tome kakva je zapravo ishrana Nede Ukraden.

Pročitajte: Poljubac u ponoć od POSEBNOG MUŠKARCA - Neda Ukraden slavi 73. rođendan u najlepšem društvu, konačno objavila fotografiju

Recept

Sastojci: 

- 3 dobro očišćene orade od po 300/400 g

- manji puter

- veza peršuna

- veza ruzmarina

- tri čena belog luka

- šoljica za kafu maslinovog ulja

- 300 g krompira

- 2 glavice crnog luka

- so, biber

 

 

Priprema:

Prethodno očišćenu ribu stavite na veći komad folije za pečenje i položite u pleh. Zatim je potrebno premazati je sa obe strane puterom, a potom preseći popreko tako da se napravi mesto za beli luk i marinadu. Beli luk očistite i isecite na krupno, a potom ubacite u ribu. Preko pospite iseckan peršun, ruzmarin, biber, so, a potom maslinovo ulje. Kada je priprema gotova, uvijte sve dobro u foliju i pecite 20 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Uz ribu uglavnom ide hladna krompir salata koja se pravi vrlo jednostavno. Oljušti se i iseče krompir na kocke i stavi da se kuva. Kada omekša izvadi se iz vode, premesti u drugu posudu i u nju dodaju kriške crnog luka, maslinovo ulje i sirće po želji i za sam kraj biber i so. Sve se dobro promeša i ostavi da se ohladi.

youtube printscreen

 

Prijatno!

Komentari (0)

Loading